More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Big D har på en eller annen måte klart å slå sitt eget spill

  Forvent faktisk det uventede. De siste dagene før finalen er vanligvis et kjedelig ventespill, men vi får drama i siste øyeblikk på « Big Brother 23 » med tillatelse til Derek F.

  Big D hadde virkelig alt klart. Han kom aldri til å vinne mot Azah eller Xavier , til tross for hva stemmene i hodet hans sa til ham, men han var den perfekte siste to geiten og hadde en av de mest låste finalene to plasser noensinne fordi både Azah og Xavier skulle ta ham hvis de vant del 3 i den siste HOH. Vel, kanskje ikke lenger. Og Big D gjorde det mot seg selv. Han har vært en pikk for Azah siden han i forrige uke hevdet at han har båret henne så langt, og disse spenningene ble bare forverret etter at hun vant del 2 av HOH. Hun har aldri nølt med å ta ham, men Big har gjentatte ganger ønsket forsikringer fra Azah, noe som frustrerer henne, og som vi alle vet, tror han ikke at han kan slå henne fordi han tror at alle kvinnene i juryen ville stemme på henne. De kranglet mandag morgen og rehashed dette og gikk ingen steder. Senere fortalte Big D at han tror hun kutter ham mellom mangelen på forsikringer og kosene med Xavier, som « skjuler » henne.

  Mandag kveld snakket Azah med at hun fremdeles trenger å be om det, men hun tenker nå på å ta X til siste to hvis hun vinner del 3. Hun vet at alle vil kalle henne gal, men hun forklarte at Big D fortalte henne det han bar henne og at hun ikke fortjener å sitte i en av stolene som virkelig traff henne på en eller annen måte. « Jeg synes ikke X skal være tredje. Det gjør jeg bare ikke, sa hun og la til at hun ikke vet om hun har oppnådd at hun ikke vil ta « min beste venn. » Azah, jente, BFFs behandler ikke hverandre slik.

  Azah fortalte X og Big D dette – og understreket at beslutningen hennes ikke er satt ennå, men sørg for å påpeke overfor sistnevnte at han gjorde dette mot seg selv. « Samtalen om jeg fortjener å være her eller ikke, jeg tror det slo noe i meg, » sa hun. « På dette tidspunktet ville jeg ikke føle meg komfortabel med at X var tredje etter alt arbeidet han har gjort. » Stor D mmhmm-ed litt og sa at han ikke kommer til å kysse noens rumpe fordi CV-en hans snakker for seg selv. Du mener null seire? Han gikk også for det enkle angrepet igjen, og anklaget henne for å ha tatt en følelsesmessig beslutning på grunn av at hun var forelsket i X.

  Big D ventet deretter til X, noe som er morsomt fordi han absolutt ikke skjønner at han titter til X om Azah muligens tar ham når X vil at Azah skal ta ham. Hele rittet på Big D var mer tull om hvordan han bar Azah, og han fortjener dette mer, hvordan han ikke burde ha kuttet Kyland (selv om han ville være i akkurat denne situasjonen fordi Ky alltid ville ta X ), hvordan han « ble spilt », og han lovte å ikke snakke med Azah resten av kampen. Og du vet at han mente det fordi han flyttet ut av soverommet deres til Jokers.

  X sjekket inn med Azah, som fortalte sin side av historien som et rasjonelt menneske. X fortalte Big Ds rant og noterte hullene i alle argumentene hans. « Det er vanskelig å si at du bærer noen og deretter forvente at de skal bære deg, » sa han. Bom.

  Så, ja, vi kan ha vært vitne til en av de mest spektakulære flammene i « Big Brother » -historien. Alt Big D måtte gjøre var å sitte og slappe av i noen dager og vente på at den som vant, plukket ham onsdag. Men nei, kan ikke la godt nok være alene. Som min venn Gunnar Stahl ville si:


  via GIPHY

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene dine oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts