More

  ‘Dancing with the Stars’ Cheryl Burke føles ‘merkelig normal’: ‘Hvis jeg ikke ble diagnostisert med COVID, kunne jeg øve helt’

  Cheryl Burke er på bedringens vei etter å ha fått diagnosen et gjennombruddstilfelle av COVID-19. Mens proffen « Dancing with the Stars » følte seg « rundown » på vei til å ta en PCR -test på søndag, føler hun seg nå mye bedre og ønsker at hun kunne være tilbake i studio med Cody Rigsby .

  « Merkelig, jeg føler meg fin, som om jeg føler meg merkelig normal, » sa hun til « Access Hollywood » etter mandagens show. « Jeg er litt overbelastet. I går slo meg sikkert ganske hardt, men ganske hardt, som at jeg ikke er på sykehuset, gudskelov, ikke sant? Men jeg var overbelastet, jeg var litt vond. Jeg sov godt i natt, så jeg har det bra. Jeg vil si at hvis jeg ikke ble diagnostisert med COVID, kunne jeg prøve totalt, men det er åpenbart ikke tilfelle dessverre. ”

  Burke må karantene i ti dager, og tvinger henne til å gå glipp av to « Dancing » -episoder. Hun og Rigsby fikk lov til å forbli i konkurransen, og dommerne kritiserte repetisjonsopptak av salsaen deres mandag kveld, og ga dem en score på 24 av 40. Burke og Rigsby, som ble hjemme da han var en nær kontakt, zoomet inn på showet for å få poengsummen sin og lære at de har avansert til uke 3. Under showet sa Burke at hun er « takknemlig for at jeg ble vaksinert » og at hun « følte seg OK ».

  I uke 3, også kalt Britney Week, vil Burke lære Rigby sin cha-cha-rutine via Zoom mens han øver med en midlertidig proff. En stor Britney Spears stan, Rigsby kan ikke vente med å hylle «min nummer én for alltid og alltid». « Jeg er glad for å gjøre henne stolt og representere henne godt, og jeg er bare så spent på å bokstavelig talt leve min Britney Spears VMA -forestillingsfantasi som jeg har drømt om å gjøre siden jeg var – jeg vet ikke – 12, » rant han.

  Og etter « berg -og -dal -bane » denne uken, er Peloton -instruktøren klar til å « legge dette kapitlet bak oss og bare fortsette å sende den gode energien og kjærligheten til Cheryl mens hun går gjennom denne COVID -diagnosen. »

  « Dancing with the Stars » sendes mandager kl 8/7c på ABC.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene dine oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts