More

  Hvem opptrer i kveld på ‘The Masked Singer’? 29. september -serien inkluderer Queen of Hearts, Banana Split …

  Hvem opptrer i kveld (29. september) på « The Masked Singer » sesong 6? Etter forrige ukes introduksjon av gruppe A på to netter, er det på tide å møte gruppe B. Denne fargerike samlingen inneholder en mystisk skapning (Queen of Hearts), et par elskelige dyr (dalmatiner og stokkand) og to kostymer som er deilige nok til å spise ( Bananasplitt og cupcake). Merk at Banana Split er denne sesongens eneste duo, og ja, de er i stand til å skille eller « dele » seg fra hverandre. (Se bilder med høy oppløsning.) Tror du at noen av disse kjendisene i gruppe B har det som trengs for å bli med på vinneren-listen « Masked Singer »? Følg med.

  Den sjette sesongen av Foxs reality -tv -rangering juggernaut inneholder mer enn dusin kjente kjendiser som skjuler sin sanne identitet bak ville og sprø kostymer. Gruppen har samlet vunnet 27 Grammy Awards og har tjent 85 Grammy -nominasjoner, 12 Emmy -nominasjoner, 12 Razzie -nominasjoner og tre Oscar -nominasjoner. De har gjort to Super Bowl -opptredener og vunnet to livstidspriser.

  De tre første deltakerne i sesong 6 ble avslørt under « TMS » premiereuken etter å ha mottatt det laveste antallet stemmer fra publikum og paneldeltakere Robin Thicke , Jenny McCarthy , Ken Jeong og Nicole Scherzinger . De var: Octopus ( Dwight Howard ), Mother Nature ( Vivica A. Fox ) og Pufferfish ( Toni Braxton ). De fire gruppe A -deltakerne som overlevde blodbadet (Baby, Bull, Hamster og Skunk) vil bli sett igjen i de kommende ukene.

  Her er hele serien « The Masked Singer » for sesong 6, episode 3:

  Hjertedronning
  Kategori: skapning
  1. runde: TBA
  Paneldeltakernes gjetninger: TBA

  dalmatisk
  Kategori: Dyr
  1. runde: TBA
  Paneldeltakernes gjetninger: TBA

  stokkand
  Kategori: Dyr
  1. runde: TBA
  Paneldeltakernes gjetninger: TBA

  Banansplitt
  Kategori: Mat
  1. runde: TBA
  Paneldeltakernes gjetninger: TBA

  Cupcake
  Kategori: Mat
  1. runde: TBA
  Paneldeltakernes gjetninger: TBA

  Sørg for å gjøre dine spådommer for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes på Fox. Du vil konkurrere om å vinne evige skrytrettigheter og en plass på topplisten « The Masked Singer », sesong 5. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts