More

  Hvordan Cheryl Burke og Cody Rigsby vil jobbe med rutinen « Dancing with the Stars » uke 3 mens hun blir frisk av COVID

  Cody Rigsby og Cheryl Burke overlevde den første eliminasjonen av “Dancing with the Stars” sesong 30, og showet må fortsette neste uke mens proffen fortsetter å komme seg etter COVID- 19. Men hvordan?

  Burke, som testet positivt for et gjennombruddstilfelle av COVID-19 søndag, må sette karantene i 10 dager, noe som betyr at hun ikke bare kommer til å savne episoden 4. oktober av « Dancing », men hun kan ikke trene med Rigsby personlig uke. I stedet vil hun koreografere sin tredje rutine hjemmefra og lære ham via Zoom mens Peloton -instruktøren øver med en erstatningsproff, avslørte paret på en pressekonferanse mandag kveld etter showet. « Jeg kommer til å bli den ultimate dansemoren her, » spøkte Burke til side seks. « Jeg er veldig god på det av en eller annen grunn. »

  Under en pause fra « Dancing » i 2017 erstattet Burke Abby Lee Miller på « Dance Moms », som også inneholdt en annen sesong 30 -deltaker, JoJo Siwa . « Jeg må ringe JoJo Siwa og se hvordan hun taklet det, » sprakk Rigsby.

  Burke avslørte sin positive test i en tårevåt video søndag kveld og fortalte fans at hun følte at hun sviktet Rigsby. På showet mandag kunngjorde verten Tyra Banks at de fremdeles var med i konkurransen – selv om Rigsby ikke var i studio siden han var nær kontakt med Burke – og ville bli dømt basert på innspilt opptak, som ble registrert før proffens positive test. Salsaen deres tjente 24 av 40, og brakte deres totale på to uker til 48. Begge zoomet inn på showet for å motta poengsummen sin og for eliminasjonsresultatene.

  Burke sa « alle har vært så søte » siden diagnosen hennes, og hun føler seg bedre ettersom mange av symptomene hennes har avtatt. « Jeg føler meg merkelig normal bortsett fra kanskje en liten hodepine, men det kan være på grunn av min stramme ponni, » delte hun. « Jeg føler meg kjempeflott. I går var det ganske ille. Jeg var overbelastet og kunne ikke puste ut av nesen, men etter en god natts søvn føler jeg meg normal. ”

  « Dancing with the Stars » sendes mandager kl 8/7c på ABC.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene dine oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts