More

  Jimmy Kimmel leker for vitser om Trumps hemmelige koloskopi

  Jimmy Kimmel åpnet tirsdagens « Jimmy Kimmel Live » med noen vitser om Donald Trumps koloskopi som han ikke fikk fortalt da det skjedde fordi den tidligere presidenten angivelig holdt det hemmelig. Som et resultat av hans undertrykkelse ble Kimmel og hans kolleger sent på kvelden forhindret i å fortelle vitser om det da prosedyren fant sted under Trumps presidentskap.

  Tidligere pressesekretær i Det hvite hus, Stephanie Grisham, publiserte nylig en bok om hennes tid i Trump -administrasjonen, « I’ll Take Your Questions Now », som inneholder noen av de mest sladderaktige avsløringene om Trump ennå. Den ene, han klipper tilsynelatende sitt eget hår med en gigantisk saks. To, etter at Stormy Daniels -anklagene kom ut, ringte Trump Grisham for å fortelle henne at Daniels ’beskrivelse av penis var unøyaktig. Tre, Det hvite hus skal angivelig ha en fyr hvis jobb det var å spille Trumps favorittprogrammelodier for å roe presidenten da han hadde et raserianfall.

  Men den morsomste åpenbaringen, i hvert fall for Kimmel, er den tilsynelatende sannheten om det som skjedde den dagen for et par år siden da Trump tok en mystisk, ubeskrevet tur til sykehuset, og folk trodde at han kan ha hatt et hjerteinfarkt eller et slag . Det viser seg imidlertid at han gikk for en koloskopi, som han fikk uten bedøvelse, av to grunner: han ønsket ikke å overføre makt til Mike Pence mens han var bevisstløs, og han ville ikke bli gjort narr av på sen kveld-TV.

  “Jeg må si at det gir meg mye tilfredshet som talkshow-vert om kvelden å vite at han valgte å holde seg våken mens de skrudde innmaten hans med en kloakkslange spesielt fordi han ikke ville at vi skulle gjøre narr av ham, ”sa Kimmel. « Jeg føler meg bra. Og jeg føler meg også lurt. For når en president – spesielt denne presidenten – får en koloskopi, er det min plikt – det er riktig, plikt – å lage vitser om det. ”

  Så Kimmel leverte noen « kontraktsmessig og etisk forpliktet » Trump -koloskopi -vitser.

  « Presidenten dro til Walter Reed for en koloskopi i dag, » åpnet Kimmel. « Det tok en stund fordi legen ved et uhell stakk kameraet i munnen. » Ba-dum-tss!

  « Så snart de slo på kameraet, snudde Trump seg og sa » Hei doktor, hvordan er vurderingene?  »

  « Presidentens lege bestemte seg for å planlegge denne prosedyren etter at det hvite hus -toalettet tok livet av seg. »

  « Det var en god ting Trump hadde gjort dette fordi de fant to kreftpolypper » – et bilde av Don Jr. og Eric Trump blinket over skjermen – « ble fjernet umiddelbart. »

  « Legene sa at det vanskeligste med å gi Trump en koloskopi var å få kameraet rundt nesen til Mike Pence. »

  Og til slutt, « Men Trump syntes det gikk bra. Han fikk en perfekt rapport. Etterpå sa hele det medisinske teamet: ‘Wow, for en utrolig jævla!’

  Vitsene var utdaterte, men det var katartisk. « Han ga oss en koloskopi i omtrent 4 år, det er på tide at vi gir den tilbake til ham, » sa Kimmel.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene dine oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts