More

  JoJo Siwa avslører hva Derek Hough sa til henne etter at han ble bøyd for sin « riktige » kritikk av « Dancing with the Stars »

  “Dancing with the Stars” har et (begrenset) studiopublikum igjen for sesong 30, og hvis det er en ting du kan stole på fansen for, er det unødvendig bukk av konstruktiv, rettferdig kritikk fra dommerne som faktisk er nyttig for kjendis.

  Etter JoJo Siwa og Jenna Johnson s peppy cha-cha på mandag, rådet Derek Hough henne til å lære å utnytte energien sin i rutinene. « Jeg tror at med deg er mer mer, ikke sant? Men noen ganger, spesielt ved siden av hverandre, er mer ikke mer. Du må inneholde den energien litt. Det kan bli litt vilt og miste bevegelseskvaliteten. Og jeg vet det fordi du er en danser – sa han før publikum begynte å bue og kuttet ham. Bruno Tonioli var enig med Hough – og det samme gjør Siwa og Johnson.

  « Jeg gjør det veldig bra med ting jeg har blitt fortalt før i livet mitt. Jeg trives veldig godt med dem, og det er noe jeg har blitt fortalt mye om i livet mitt, sier Siwa til Entertainment Entertainment Tonight.

  Alumnen « Dance Moms » delte deretter en utveksling som skjedde mellom henne og Hough i den kommersielle pausen før eliminasjonen. “Derek så på meg og var som [ signalering ]. Han hadde et øyeblikk, og han sa i utgangspunktet: ‘Jeg vil ikke at du skal tro at det jeg sa betyr at du gjorde det dårlig,’ avslørte Siwa. « Fordi han vet at det er slik hjernen min automatisk vil fungere, og den var ekte, som » Du gjorde det bra.  »

  Johnson la til at Hough – som ga dem en 7, og bidro til poengsummen deres på 31 for uken, den nest høyeste i natten – har « rett på en måte », som Siwa sa: « Selvfølgelig. » « Vi jobber med det på alle øvelsene våre – å kontrollere energien eller bare sette den på forsettlige steder, » sa Johnson. « Så jeg er spent på neste uke fordi jeg føler at vi virkelig kan ta kritikken og jobbe med den. »

  I Britney Week skal paret danse til Britney Spears ’ikoniske debutsingel“ Baby One More Time ”. « Britney er en legende, » sa Siwa. « Jeg var faktisk så heldig å se henne opptre i Vegas, og etter å ha sett det showet, var jeg akkurat som » Det er en utøver. « Det er en ekte, ekte utøver, og det er noe jeg elsker og jeg tror er så respekt for henne.  »

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene dine oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts