More

  Matt James uten skjorte imponerte ikke ‘Dancing with the Stars’ -dommeren Len Goodman … men Bruno hadde ikke noe imot det

  Det ville ikke vært “Dancing with the Stars” uten noen gratis menns nakenhet, og “Bachelor” -alumnen Matt James forutsatte at i uke to av konkurransen da han disrobed rett foran Bruno Tonioli under sin samba i begynnelsen av natten. Men ikke alle i dommerpanelet satte pris på den spesielle fleksibiliteten. Se forestillingen ovenfor, og se hva dommerne hadde å si om Matt James shirtless nedenfor.

  Len Goodman : “I stedet for å bekymre deg for å ta av deg skjorten, noe som var helt unødvendig, hadde du blitt bedre tjent med å jobbe på hoftene igjen. De er ikke -eksisterende. Ærlig talt, hoftene dine er allergiske mot musikk – arbeid på hoftene dine! ”

  Derek Hough : “Jeg tror det Len prøver å si, også er å jobbe med spretten din. I samba trenger vi sprett. Vi trenger den stigningen og nedgangen som gir den hoftehandlingen, den rytmen. Bare for fremtiden, tenk på føttene fordi det kommer til å skje i hver eneste dans, ikke sant? Slå ut de søte. Men dude, du er en god utøver. Du er så morsom å se. Bra gjort. »

  Bruno Tonioli : «Jeg er faktisk i bane, faktisk. Morsomt, det er så mange ting i tankene jeg vil si, men ingenting å gjøre med samba overhodet. Jeg bare lurer på hvorfor.  »

  Carrie Ann Inaba : “Fantastisk kroppsbygning, men det jeg manglet var tapperheten du hadde og tilliten du hadde da du rev ​​av deg skjorten. Det varte i omtrent to sekunder, og så begynte du å danse lite. Litt vanskelig, og det var et løft på slutten. Velkommen tilbake, men hold føttene på bakken. Hold dem på bakken, tærne på bakken hele veien. ”

  Så for å omskrive diktervinner Shania Twain , imponerte ikke øyekonfektet dem mye. James scoret femmer fra Inaba og Goodman og seksere fra Hough og Tonioli for totalt 22 av 40. Og da det ble kombinert med forrige ukes dommerresultater, fant han seg uavgjort til 13. plass av 15 deltakere på topplisten. Heldigvis for James er « Bachelor Nation » en pålitelig blokk av fanvelgere, så det var ikke en overraskelse på slutten av episoden da han ble kunngjort som trygg for eliminering. Men hvis han vil gjøre det bedre enn « Bachelor » -stjernene som kom før, må han finjustere bevegelsene sine. Fordi hoftene ikke lyver.

  Sørg for å gjøre dine spådommer slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts