More

  Seth Meyers håner Rudy Giuliani for å ha blitt utestengt fra Fox News

  På mandagens « sen kveld » kom Seth Meyers tilbake til sitt favorittmål for latterliggjøring, Rudy Giuliani. Den tidligere ordføreren og den vanærede advokaten og hans sønn Andrew ble begge angivelig utestengt fra å vises på Fox News i tre måneder på grunn av ærekrenkelsessaker mot Giulianis og Fox News fra Dominion og Smartmatic på grunn av løgner om stemmemaskinene deres.

  “De utestengte Rudy fra Fox News? Det er som å forby en skilpadde fra skallet, eller som å forby skilpadden fra Nike -butikken, spøkte Meyers, da et bilde av Turtle fra « Entourage » blinket på skjermen.

  « Glem intervjuene, hvis han blir utestengt fra Fox News ‘grønne rom, hvor skal han sove? » Lurte Meyers. « Han kan ikke gå tilbake til sitt eget sted. The Feds tok sannsynligvis sengen hans da de raidet på leiligheten hans, fordi han kjente Rudy og skrev inkriminerende notater på arkene sine da han ikke fant noe papir.  »

  Fox benektet at Giuliani ble utestengt, men den faktiske grunnen til at han ikke er på nettverket, er så mye mer smertefull for ham. Han er ikke teknisk forbudt, Fox News vil bare ikke ha ham fordi han ikke er « relevant », sa en kilde i nærheten av nettverket til Deadline.

  « Jeg vil bruke det gamle showbiz -uttrykket og si at Rudy ikke kan bli arrestert, men jeg er ganske sikker på at han kan bli arrestert, » sprakk Meyers. « Jeg mener, jævla, det er en ting å forby ham fordi du er redd for Dominion -søksmålet, men å fortelle ham at du bare ikke vil ha ham lenger? Det er som å bryte med en kjæreste og si til ham: ‘Nei, det er ikke fordi moren min ikke liker deg! Du er stygg og dårlig på sex. ’”

  Meyers sa at det er viktig å huske at Giuliani er en ekte person med virkelige følelser, ikke « en fiktiv nisse italienske bestemødre truer barn med hvis de ikke pusser tennene », og Giuliani ble tilsynelatende dypt såret da han fant ut at Fox News ikke gjorde det ‘t want him longer – som tilsynelatende skjedde dagen før han skulle vises på « Fox & Friends » for å feire 20 -årsjubileet 11. september. Meyers spekulerte i at det var grunnen til at Giuliani virket så « ut av slags » under den vandrende talen dagen etter, hvor han nektet uanmeldt å ha bånd til prins Andrew.

  Eller kanskje, spekulerte Meyers, Fox News droppet Giuliani fordi han er en ustabil produsent som sier inkriminerende ting hver gang han går på TV. Eller kanskje det er en økonomisk og juridisk beregning fordi han gikk på Fox og spredte valgsvindelsløgner som har fått Fox i potensielt dyre juridiske problemer.

  Som Meyers spøkte etter å ha spilt et klipp av et spesielt fryktelig intervju med Giuliani på Fox News, « Hvis du var på en flytur ved siden av noen som snakket sånn, ville du be servitøren om en fallskjerm. »

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene dine oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts