More

  Xavier Prather (‘Big Brother 23’) avsluttende søkelys: ‘Jeg nekter å bli nektet det jeg har jobbet så hardt for’

  På vei inn i « Big Brother » -huset, visste Xavier Prather at folk ville målrette ham på grunn av hans atletiske bygg. Den tidligere kollegiale basketballspilleren valgte å skjule sin identitet som idrettsutøver og advokat, og sa i episode 36: « Jeg trengte å gjøre alt jeg kunne for å minimere trusselen min. » Xaviers strategi betalte seg, og nå møter den 27 år gamle advokaten fra Milwaukee Azah Awasum og Derek Frazier onsdagens finale i sesong 23 live av Julie Chen Moonves . Les videre for vår « Big Brother 23 » finale -søkelys på Xavier.

  Xavier visste også at den beste måten å beskytte seg selv i « Big Brother » -huset var gjennom allianser. På dag 1 inngikk han en siste to -avtale med Derek F. (Big D), og han sluttet seg også til en uke 1 -allianse dannet av Brandon “Frenchie” French kalt Slakteriet. Senere var Xavier en del av Royal Flush -alliansen som består av medlemmer fra Kings and Queens -lagene sammen med Derek Xiao fra Essene. Selvfølgelig var den viktigste alliansen han ble med i ingen ringere enn Cookout.

  Som en svart mann i Amerika var oppdraget med Cookout ekstremt viktig for Xavier fordi « representasjon er viktig. » Oppdraget var å sikre at « Big Brother » kronet den første svarte vinneren, og Xavier føler at han var limet som holdt denne dominerende alliansen sammen. Da humøret blusset og medlemmene i Cookout kjempet, brukte Xavier sin rolige oppførsel og meklingskunnskap for å glatte ting ut.

  I tillegg til å spille et flott sosialt spill i sommer, var Xavier veldig strategisk om hvordan han konkurrerte. Å konkurrere tidlig i kampen var avgjørende for at han skulle holde et « lavt trusselnivå ». Han ønsket også å vinne en HOH -konkurranse tidlig for å etablere forhold til de andre husmennene og sikre at de kunne stole på ham når han var ved makten. Uke 3 vant han sin første HOH -konkurranse og målrettet Brent Champagne , noe som gjorde at han kunne få fordel av huset og sikre at ingen medlemmer av Cookout ville bli kastet ut.

  Selv om det kan virke som Xavier har seilt gjennom denne CBS reality -TV -konkurransen, har ting ikke alltid gått hans vei. Han møtte kutteblokken fem ganger gjennom sommeren, men vant konkurranser når han trengte det. Ved to separate anledninger trakk Xavier seg ut av blokken ved å vinne den gylne kraften i Veto. Ulykken for en av disse seierne var Alyssa Lopez , en alliert Xavier sier var den vanskeligste å se gå ut døren. Etter at hun ble kastet ut, hadde Cookout oppnådd sitt oppdrag om å nå de siste seks.

  Med bare Cookout igjen, erklærte Xavier at han endelig spilte et individuelt spill. Han hadde allerede to siste avtaler med Big D og Kyland Young på plass. Deretter fokuserte Xavier på å fjerne sin største trussel om å vinne hovedpremien, Tiffany Mitchell . « Jeg klarte å overbevise Kyland om å målrette mot Tiffany i løpet av HOH -uken, » forklarte Xavier fra dagbokrommet. «Dessverre måtte Hannah [ Chaddha ] gå videre. Det satte meg opp, så begge mine to siste avtaler med Big D og Kyland forble i de fire siste. ”

  Under de fire siste vant Xavier sommerens siste vanlige HOH -konkurranse og den viktigste Veto. Han brukte sin makt til å overbevise Big D om å kaste ut Kyland, og eliminere en annen stor trussel fra spillet. « Mitt ønske om å vinne denne sesongen er å hylle min avdøde bror, » har Xavier forklart. “Broren min gikk kort tid før jeg kom inn i‘ Big Brother ’-huset, og han etterlot seg en sønn. Jeg lovet broren min at så lenge jeg var rundt, ville sønnen hans ha ingenting. På dette stadiet av spillet er det ikke et alternativ å tape. Jeg nekter å bli nektet det jeg har jobbet så hardt for. ”

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -TV -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på 100 dollar og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts