More

  ‘Big Brother 23’s’ Azah på Big D sa at han bar henne: ‘Det er bare noe jeg tror han måtte korrigeres for’

  Azah Awasum var en kompis unna å vinne den siste HOH på « Big Brother 23 » for å sikre seg en plass i de to siste, men hun rotet seg til det aller første spørsmålet, ironisk nok, om hennes medjoker Joker Britini D’Angelo . Xavier Prather vant finalen HOH, tok Derek Frazier til siste to, og vant deretter kampen 9-0 for å bli showets første svarte vinner.

  « Jeg føler at det er alt jeg kan være: Vær i fred. Jeg prøvde mitt absolutt beste. Og hvordan jeg ser på ting er hvis det ikke er ment for deg, det er ikke ment for deg, sier Azah til Gold Derby ( se over ). « Jeg er glad for vinneren. Jeg synes det er ekstremt velfortjent. ”

  Etter å ha blitt kastet ut på tredjeplass, avga Azah en av de ni enstemmige stemmene for at X skulle vinne, noe som neppe var sjokkerende siden hun bestemte seg for denne uken at hun ville ta X til siste to over Big D etter at sistnevnte fornærmet spillingen hennes og hevdet at han hadde båret henne. X ville være tøffere å slå, men hun følte at han ikke fortjente å ende på tredjeplass.

  « Tankeprosessen min endret seg den siste uken. Jeg begynte å tenke mer på hva denne sesongen representerer, hva det betyr og hvem jeg følte virkelig spilte spillet generelt veldig bra og med integritet. Når det er sagt, selv før meg selv, måtte jeg sette ham, forklarer Azah. “Det er noe som, uten en annen tanke, hvis du hadde spurt meg for noen uker siden, det sannsynligvis hadde vært et annet svar, men da det kom ned til de tre siste, begynte det mange spørsmål i hodet mitt, og jeg ville Sørg virkelig for at dette er et så innflytelsesrikt, historisk øyeblikk, vi kårer en velfortjent vinner. ”

  Azah presiserer at hun ønsket å vinne, men hvis hun ikke vant, « ville jeg ikke føle meg riktig bare å gjøre det jeg trenger å gjøre for å vinne. » Denne åpenbaringen kom under hennes argumenter med Big D om at han bar henne og deres to siste situasjon. « Jeg tror at selv om det var et sårende øyeblikk, var det et lærerikt øyeblikk fordi jeg opprinnelig ble såret av uttalelsen, men det var det som fikk meg til å tenke på dette spillet, » sier hun.

  Når det gjelder hvorfor hun tror Big D tror at han bar henne, føler Azah at det har noe å gjøre med at han frivillig var en brikke over henne i uke 6. «Kanskje det kunne hatt noen dvelende tanker … med den avgjørelsen han tok, han følte at han hadde båret meg og spillet mitt. Jeg er en som har hatt usikkerhet i spillet mitt hele tiden, men da jeg kom nærmere og nærmere slutten, da jeg begynte å vinne, da jeg virkelig begynte å hjelpe alliansemedlemmene mine og hjelpe til med å ta beslutninger, så jeg fordelen Jeg hadde laget, sier hun. « Hvert enkelt medlem av alliansen … ble ikke båret av noen andre. Alle gjorde en innsats og gjorde noe. Det er bare noe jeg tror han måtte korrigeres for. ”

  Hør her for våre intervjuer med Xavier, Derek F. og AFP -vinner Tiffany.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts