More

  ‘Big Brother 23’s’ Derek F .: ‘Jeg visste at jeg ikke kom til å slå X’

  Big D snakket et stort spill på « Big Brother 23 », men da det kom til stykket, visste han at han ikke kom til å slå Xavier Prather for å vinne $ 750 000 onsdag. « Jeg kan ikke lyve. Jeg visste at jeg ikke kom til å slå X, og jeg visste at X fortjente det. Selv om jeg hadde en nøkkel, hadde jeg slått X -navnet, for å være ærlig, sier Derek Frazier til Gold Derby (se ovenfor). – Jeg visste at han fortjente det, men jeg visste at jeg fortjente andreplassen. Jeg ville ha andreplassen min, ok? ”

  Han legger til: “Det føles fantastisk! Jeg er så glad. Det forteller meg virkelig at hei, jeg la en plan og gjennomførte den, så jeg er veldig, veldig glad. ”

  Big D fikk ikke en eneste stemme fra de ni jurymedlemmene, noe som ikke overrasket ham heller, gitt hans tomme CV -CV. « Juryen ble solgt under konkurranse. De var alle konkurrenter, sier han. “Jeg lagde mat, jeg ryddet, jeg danset, jeg underholdt og jeg sørget for å spille bak kulissene for å la andre mennesker skinne. Og jeg tror juryen allerede var solgt videre: ‘Vi må være en konkurrent! Den som er en konkurrent vil vinne! ’Jeg visste at jeg ikke hadde [noen] seire, det var ingen måte jeg skulle få en stemme.”

  Siden han tapte de to første delene av den siste HOH, måtte Big D stole på enten Xavier eller Azah Awasum for å ta ham til siste to. Han så ut til å være satt begge veier mellom hans siste to -avtale med X og å være BFF -er med Azah, men den siste uken tok en dramatisk vending. Etter at Big D hadde fortalt Azah at hun ikke gjorde noe i kampen, og han hadde båret henne, begynte hun å vurdere å ta Xavier til siste to i stedet og bekreftet at hun ville ha gjort det da hun ble kastet ut onsdag.

  Mens kampen deres ble irrelevant siden Xavier vant den siste HOH, innrømmer Big D at han ikke burde ha brukt ordet « bære » for å beskrive hvordan han hjalp Azah i spillet.

  « Selvfølgelig vil jeg aldri skade noens følelser. Ordet « bære » var sannsynligvis ikke det jeg burde ha sagt sannsynlig. Men jeg ville at hun skulle vite at jeg gjorde mye, og jeg følte at jeg hadde med Miss Azah, at hun ville si: ‘Fortell meg sannheten, fortell meg hvordan du har det.’ Og når du forteller henne hvordan du har det, får du [ krysser armer ], forklarer han. « Jeg følte at jeg brukte mye arbeid de første en til fem ukene. Jeg og Xavier la ned mye arbeid. Vi var en del av slakteriet, slakterne. Det var mange bevegelige deler – å slippe frø, sørge for at Whitney er målet, og sørge for at Brent er målet. … Jeg gikk opp som en bonde for henne. Jeg trengte ikke det, men jeg gjorde det, så jeg følte at jeg gjorde mer enn henne, men hør, hun tjente sin plass. Derfor tok jeg henne [til siste tre]. ”

  Hør her for våre intervjuer med Xavier, Azah og AFP -vinner Tiffany.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts