More

  ‘Big Brother 23’s’ Xavier om å være den første svarte vinneren: ‘Jeg håper bare jeg kan gjøre alle stolte’

  Xavier Prather skapte « Big Brother » -historie onsdag kveld og ble den første svarte mesteren i showets historie etter å ha vunnet sesong 23 med en ren 9-0-feier over Derek Frazier . Det var allerede etter å ha skrevet historie som en del av den første all-Black siste seksen via Cookout. Og bare timer etter å ha samlet den kule sjekken på 750 000 dollar, var det fortsatt vanskelig for ham å sette ord på det.

  « Det føles utrolig, » sier Xavier til Gold Derby (se ovenfor). « Jeg satte meg for å gjøre alt jeg kunne for å hjelpe til med å krone den første svarte vinneren i ‘BB’ amerikansk historie og å være den representanten nå, ikke bare for ‘Big Brother’, men hele det svarte samfunnet er en stor ære og jeg bare håper jeg kan gjøre alle stolte.  »

  Den 27 år gamle advokaten krysset gjennom del 3 av den siste HOH, spikret hvert eneste spørsmål før han tok Big D, som lovet, til de to siste og kastet ut Azah Awasum . Han var « håpefull » om at han ville vinne, men han forventet heller ikke enstemmig avstemning. Og som de fleste av oss, var han ikke sikker på at han hadde Kyland Young s stemme etter deres anspente konfrontasjon i forrige uke da Ky insinuerte at X var et dårlig eksempel for nevøen sin ved å kaste ut Ky og ikke møte utfordringer .

  litt. Jeg kommer ikke til å lyve, sier Xavier. « Jeg tror det var to stemmer jeg visste at ved siden av Big D eller Azah, Britini kom til å bli en stemme bare fordi Britini var en Joker med dem, så jeg var ikke sikker på om Britini ville stemme på en av dem. Og så situasjonen med Kyland, jeg var nervøs for om han ville føle det eller ikke, men han stemte på meg, og jeg tror det snakker mye om hans karakter og hvem som er som person. ”

  Xavier og Kyland planlegger å ha en samtale om sprengningen. Apropos blowups, Xavier måtte lene seg tilbake og slappe av mens Big og Azah gjorde det denne uken over den siste to situasjonen. Big D hadde fortalt henne at hun ikke gjorde noe i kampen, noe som fikk Azah til å bestemme seg for å ta Xavier til siste to hvis hun vant del 3.

  ‘ Big D, fortsett å snakke. Jeg vet ikke hva du gjør, men hver gang du snakker får det meg til å se bedre og bedre ut. Fortsett, Big D, sier X om feiden deres. « Jeg prøvde å gi ham noen råd. Jeg fortalte ham uken før, jeg var som: ‘Hei, det er noe som snakker for mye spill.’ Jeg fortalte ham bokstavelig talt det, og så fortsatte han bare. Jeg var som, ‘OK, det er utenfor mine hender.’ Jeg prøver bare å vinne en konkurranse. Det er den beste måten å sikre at vi havner der vi vil ende opp. Men ja, jeg var som å lene meg tilbake, spise litt popcorn og la det som skjer skje. ”

  Se hele intervjuet for å se om Xavier vurderte å ta Azah, hvilken komponent han kastet, hvordan han tror han hadde klart seg uten Cookout og mer.

  Hør her for våre intervjuer med Derek F., Azah og AFP -vinner Tiffany.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts