More

  Cody Rigsby tester positivt for COVID-19 dager etter at ‘Dancing with the Stars’ -partneren Cheryl Burke gjorde det

  Cody Rigsby har testet positivt for et gjennombruddstilfelle av COVID-19, bare fire dager etter at hans « Dancing with the Stars » -partner Cheryl Burke fikk viruset.

  “Jeg har noen nyheter som jeg ikke vil dele med deg, men her er det: Jeg har testet positivt for COVID igjen. Andre gang i år, »kunngjorde Rigsby i en Instagram -video torsdag. Peloton -instruktøren hadde COVID i februar og bemerket at hans nåværende milde symptomer – overbelastning, hodepine og hoste – er som « natt og dag » sammenlignet med da han først hadde COVID før han ble vaksinert. « Så det må være vaksinen og antistoffene som fungerer, så vi er veldig takknemlige for det, » sa han.

  Når det gjelder hans « dansende » fremtid, « prøver vi fortsatt å finne ut av det akkurat nå, så vær tålmodig med det svaret, » delte han. ABC har ikke kommentert.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Cody Rigsby (@codyrigsby)

  Rigsbys kunngjøring kommer fire dager etter at Burke avslørte sin egen gjennombruddssak i en Instagram -video. Burke, som også er fullstendig vaksinert, er for tiden under en 10-dagers karantene, og tvinger henne til å gå glipp av mandagens episode, den andre av sesong 30. Dommerne kritiserte i stedet øvingsopptak av parets cha-cha, noe som ga dem 24 av 40. For det kommende showet 4. oktober var planen at Burke skulle trene Rigsby via Zoom mens han øvde med en midlertidig proff.

  I sine Instagram Stories torsdag kveld sendte Burke henne « kjærlighet til Cody » og føler « så fryktelig om situasjonen din og situasjonen vår og det faktum at jeg åpenbart ga deg COVID. » (I et tidligere intervju denne uken tror Burke at hun kan ha smittet av viruset som reiser til og fra LA og New York.) Da han talte til fansen om skjebnen deres på showet, sa den to ganger mesteren at hun vil dele så mye informasjon som mulig når hun får det. « Jeg vet at dere dør og har så mange spørsmål, og dere vil ha svar, og det gjør vi også, ok? Jeg lover å oppdatere dere så mye som mulig, i utgangspunktet oppdatere dere når vi finner ut ny informasjon, fortsatte hun. « Men vi holder fortsatt på håpet om at vi på en eller annen måte kan opptre på mandag. »

  « Dancing with the Stars » sendes mandager kl 8/7c på ABC.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts