More

  « Dancing with the Stars » -proff Cheryl Burke følte « mye skam » etter å ha testet positivt for COVID

  « Dancing with the Stars » -proffen Cheryl Burke sier at hun følte seg « skam » etter at hun testet positivt for et gjennombruddstilfelle av COVID-19 søndag. « Jeg hadde alle typer følelser, » sa Burke til E! News ‘Daily Pop.’ « Det var mye skam bak det av en eller annen grunn, skuffet, trist, bare håpløst, fordi du egentlig ikke kan kontrollere situasjonen. »

  Burke, som er fullstendig vaksinert, kunngjorde diagnosen sin i en rå, emosjonell video på Instagram søndag, kort tid etter å ha mottatt resultatene av PCR -testen. Hun « har ingen svar » på hvordan hun smittet med COVID, men hun mistenker at det kan være fra å reise frem og tilbake fra LA til New York for Rigsbys jobb som Peloton -instruktør.

  Den to ganger mesteren må karantene i ti dager, og tvinger henne til å gå glipp av to episoder av « Dancing ». Mandag kritiserte dommerne øvingsopptak av henne og Cody Rigsby s cha-cha. For neste uke, også kjent som Britney Week, vil Burke trene Rigsby og hans midlertidige proff via Zoom.

  Hvis de overlever eliminasjonen, håper Burke at hun vil bli klarert for å komme tilbake til festsalen ASAP. « Dette er bare begynnelsen på konkurransen, » sa hun. « [Rigsby’s] er så talentfull at jeg har det best. Vi er ærlig talt som beste venner allerede, og jeg vil hate at det bare skal ta slutt, så jeg håper at jeg blir fjernet veldig snart og kanskje bare går tilbake til det det var. Jeg vet ikke. Vi tar det dag for dag.  »

  Burke føler seg bedre nå og er takknemlig for at hun ble vaksinert. « Jeg ønsket å kunne dele det fordi jeg ville at folk skulle forstå at det fortsatt er der ute, » sa hun. « Selv om du er fullstendig vaksinert, bare vær trygg og vær forsiktig og masker deg. »

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts