More

  Jimmy Kimmel er skeptisk til at NBA -spillere ‘gjør sin egen forskning’ på vaksinasjoner

  Onsdagens « Jimmy Kimmel Live » veide Jimmy Kimmel inn på hvordan NBA håndterer vaksinasjoner. Selv om 90% av ligaen er vaksinert, pålegger ikke serieledelse vaksinasjoner for spillere. Men det setter begrensninger for spillere som velger å ikke bli vaksinert, noe som virker som en rimelig avtale. Uvaksinerte basketballspillere er nå forbudt å gå til høyrisikosteder som barer, klubber og restauranter.

  « NBA sier egentlig at du er mer enn velkommen til ikke å få vaksinen, det er din beslutning, men jeg håper du liker Chicken Piccata fra Lean Cuisine hver kveld, » spøkte Kimmel.

  Uvaksinerte spillere må være sosialt distansert og maskert under møter, og skapene deres vil være så langt unna resten av laget som mulig.

  « Det er ganske hindrende, forresten, » sa Kimmel. « Du ble egoistisk ikke vaksinert, nå må du bli naken alene, ok? »

  « Flere fremtredende spillere, inkludert Kyrie Irving fra Brooklyn Nets, nøler med å ta skuddet – selv om han tar hvert annet skudd. Han nøler ikke, spøkte Kimmel. « Hvis han ikke får det, må Kyrie sitte utenfor alle Nets hjemmekamper fordi forskrifter i staten New York krever vaksinasjoner. »

  Det ville være veldig ille for laget for en av de beste spillerne å frivillig ikke spille i halvparten av kampene, men Irving vil ikke snakke om det. Han ber folk om å respektere privatlivet hans og slutte å spørre ham om det.

  « Han er også mannen som sa at han måtte gjøre » mer forskning « for å avgjøre om han trodde at jorden ikke var flat, sier Kimmel. « Så la oss bare si at han ikke akkurat er Kareem Abdul-Jabbar, ok? »

  Denne linjen om « mer forskning » eller « jeg må gjøre min egen forskning » brukes av alle som ønsker å tro noe som er i strid med fakta. « Det betyr ‘jeg må lese meg opp på Facebook -memene mine’, » sa Kimmel.

  « Vi er i så stor fare på grunn av at disse nissene gjør sin egen forskning, » la han til.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts