More

  Møt « Great British Baking Show » -samlingen 9 bakere

  Den lange ventetiden for en ny sesong av « Great British Baking Show » er over, og Netflix streamer nye episoder hver fredag. Showet, som er sesong 12 av « Great British Bake Off », presenteres under en annen tittel i Amerika på grunn av at Pillsbury -selskapet eier varemerket « Bake Off ». For å øke forvirringen har Netflix bare rettighetene som begynner med sesong 4, så den presenterer denne nåværende utgaven som samling 9. Årets dusin konkurrenter varierer i alderen 19 til 70 år og er jevnt fordelt mellom menn og kvinner. Bla gjennom bildene våre for å lære mer om samlingen « Great British Baking Show » 9 bakere.

  Som med i fjor tvang COVID-19-pandemien nok en omveltning i produksjonen. Bakerne, dommerne Paul Hollywood og Prue Keith, og vertene Noel Fielding og Matt Lucas bodde alle i et boble på Down Hall Hotel i Bishop’s Stortford. Tidsplanen ble komprimert med filmopptak på halve vanlig tid, noe som betydde ingen turer hjem for bakerne for å perfeksjonere oppskriftene sine.

  Men ikke fortvil. Alle de vanlige elementene i « GBBO » er fortsatt på plass: de tre rundene (signatur, teknisk og showstopper), stjernebaker og eliminering, og til og med Hollywood -håndtrykket.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts