More

  ‘Survivor 41’: Tok Yase -stammen den riktige avgjørelsen ved å beholde Tiffany (igjen) i episode 2?

  Den andre episoden av “Survivor 41” var litt deja vu for den gule Yase -stammen. Etter å ha tapt den første immunitetsutfordringen og stemt ut Eric Abraham i premieren, tapte de igjen i episode 2 der deres femstamme gikk ned til fire. Og nok en gang stod Tiffany Seely overfor hakkeklossen bare for å bli reddet av hennes allierte, Evvie Jagoda og Liana Wallace . I stedet valgte gruppen å stemme ut den 34 år gamle nevrokirurgen David Voce . Men ringte Yase riktig? Stem i vår meningsmåling og forsvar deretter valget ditt i kommentarfeltet.

  Xander Hastings viser seg å være en spiller å se på da denne episoden inkluderte ham i å finne Beware Advantage, på toppen av den ekstra stemmefordelen han fikk i premieren. Men det kom med en pris, ettersom han ikke vil kunne stemme i noen stammeråd før Beware Advantage er funnet i de to andre stammenes leirer. Dette fikk spillere som Evvie og Tiffany til å tenke på å ta ham ut mens de fortsatt kunne.

  Det var også en tøff episode totalt for Yase da de fortsatte å slite uten mat og andre forsyninger. Den mangelen på energi var lett tydelig i utfordringen for Tiffany, som slet med å komme seg over en balanse ut av ren utmattelse. Dette bremset stammen hennes betydelig, da de ble tvunget til å vente på henne ettersom de andre stammene allerede la sammen gåtene sine på slutten.

  Under strategien før tribalrådet ønsket Voce og Xander å ta ut Tiffany, mens Evvie, Liana og Tiffany ønsket å holde sammen og diskutere å stemme ut Xander. Men Tiffany ble snart paranoid på at Xander fremdeles kan ha et slags idol og gikk i kampanjer for å stemme ut Voce i stedet. Trioen gikk til slutt med Tiffany’s plan til slutt da Voce ble sendt pakking. Som det ble demonstrert på premieren, prioriterer Evvie, Liana og Tiffany sin langsiktige allianse fremfor alt annet, og det blir morsomt å se om de klarer å holde det ut, eller om de til slutt gjorde en alvorlig feil.

  Sørg for å gjøre dine spådommer for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes på CBS. Du vil konkurrere om å vinne evige skrytrettigheter og en plass på « Survivor » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts