More

  ‘The Masked Singer’ spoilere: Hvem er Banana Split?

  Vi elsker « The Masked Singer » og er begeistret for at et annet sett med kjente ansikter er sammenkoblet i sesong 6, forkledd denne gangen som Banana Split. I sesong 4 hadde vi Snow Owls (som viste seg å være mann og kone Clint Black og Lisa Hartman ), og i sesong 5 ble de russiske dukkene avslørt å være Hanson brødre. Duoen som er gjemt inne i Banana Split -kostymen ble først fremført i episoden av “The Masked Singer” 29. De er en del av gruppe B, som også inkluderer Cupcake, Dalmatian, Mallard og Queen of Hearts.

  Vi har gått gjennom ledetrådene som ertet debuten, og har alle spoilere « The Masked Singer », inkludert svaret på spørsmålet « Who are Banana Split »?

  I episode 3 sang den kvinnelige halvdelen av denne duoen, som er kledd som is, en skyhøy versjon av « A Million Dreams » fra « The Greatest Showman. » Hennes andre halvdel, ferdig som en banan, spilte piano. Vår første tanke da vi så dem var at Banana Split er mann og kone David Foster og Katharine McPhee . Deres personlige og profesjonelle bios passer også med ledetrådene.

  Han er en musikalsk maestro med en rekke låtskriving og produserer kreditter til navnet hans. Hun er en « American Idol » -runner-up (som ville stå for sølvmedaljen sett i videoen), noe som absolutt vil kvalifisere som et « stort brudd. » Hun spilte det inn i hovedrollene på TVens « Smash » og « Scorpion » og Broadway -musikalen « Waitress. »

  I sniktitt -spesialen så vi tre røde terninger, hver med tallet “2.” Sønnen deres ble født 22. februar i år.

  Som en gruppe har sesongens deltakere på « The Masked Singer » vunnet 27 Grammy fra 85 nominasjoner. Foster, som er en produktiv plateprodusent, står for mer enn halvparten av både seierne (16) og nominasjonene (47). Foster vant også et av sine fem Emmy -løp (mellom dem har kjendisene på serien denne sesongen kjempet om TVs høyeste ære et dusin ganger). Og han står for alle tre Oscar -nominasjonene sine, etter å ha høstet bud på beste originale sang for « The Glory of Love » fra « The Karate Kid Part II » (1987); « I Have Nothing » fra « The Bodyguard » (1993); og « The Prayer » fra « Quest for Camelot » (1999).

  McPhee er Fosters femte kone; han er hennes andre ektemann. De 17 deltakerne på showet denne sesongen kan telle 32 ekteskap og 20 skilsmisser mellom dem.

  SPOILERS

  Gruppe A : Baby | Bull | Hamster | Stinkdyr

  Gruppe B : Banansplitt | Cupcake | Dalmatiner | Stokkand | hjerterdronning

  Vi vet ikke sikkert om Banana Split er Katharine McPhee og David Foster før de blir avslørt. Det vil skje når de mister en publikumsstemme eller vinner showet. Tror du at vi har rett i den sanne identiteten til Banana Split? Hør av i kommentarfeltet med dine beste gjetninger.

  Sørg for å gjøre dine spådommer for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes på Fox. Du vil konkurrere om å vinne evige skrytrettigheter og en plass på topplisten « The Masked Singer » sesong 6. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts