More

  Trevor Noah feirer slutten på Britney Spears ’konservatorium

  På torsdagens « The Daily Show » tok Trevor Noah opp de siste nyhetene om Britney Spears, som « tidligere var en jente, men foreløpig en kvinne », og hennes pågående kamp for å få kontroll over livet tilbake fra konservatoriet som ble drevet av faren, som hindrer henne i å bruke sine egne penger, ta sine egne medisinske beslutninger eller velge sin egen karakter i « Super Smash Bros. » (« Hun må være Diddy Kong hver eneste gang. »)

  Men onsdag tok farens styre slutt, ettersom en dommer bestemte at Jamie Spears måtte forlate kontrollen over datterens konservatorium. Det vil bli administrert midlertidig av en regnskapsfører til neste høring, hvoretter dommeren planlegger å avslutte konservatoriet.

  « Ja! Britney er gratis! ” Noah jublet. “Og rekvisitter til fansen hennes for å få dette til. Fordi du vet hvem som egentlig var foran kurven? Den ‘La Britney være i fred’ -personen. Ja, på den tiden var vi som: ‘Whoa, det er litt over toppen!’ Og nå er vi som: ‘Yo, la oss sette denne moren til Høyesterett.’ »

  Noah sa at « Free Britney » -bevegelsen brakte alle sammen, fra MSNBC -verter til Ted Cruz. Bipartisanship er fortsatt mulig, så lenge det er til støtte for en upolitisk kjendis som får en rå avtale. « Derfor har jeg lenket [N*Sync -medlem] Joey Fatone opp i garasjen min, » spøkte Noah. « Kom igjen, alle sammen! La oss komme sammen en gang til og frigjøre Joey. ”

  Noah sa at juridiske konservatorier er farlige, og hvis vi ikke kommer til å avslutte dem, bør vi i det minste bruke dem mer selektivt. « Jeg mener, Britney Spears er verdt 60 millioner dollar, ja – men hun trenger ikke en konservator, » sa Noah. « Vet du hvem som gjør det? Folk med 60 milliarder dollar. Disse menneskene er ute av kontroll. Jeg mener, nevne en ting Britney har gjort som er like sløsing og bare tankeløs som å gå ut i verdensrommet i en gigantisk penis. ”

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts