More

  « Big Brother 23 » -mester Xavier « kan være den beste noensinne, » sier Julie Chen Moonves

  Ikke bare er Xavier Prather den første svarte vinneren av « Big Brother », men han er bare den tredje husretten som vant med enstemmig stemme etter å ha knust Derek Frazier 9-0 i Sesong 23 finale i forrige uke. De to andre som gjør det i en vanlig « Big Brother » -sesong er Dan Gheesling i sesong 10 og Cody Calafiore i fjor i den andre all-star-utflukten. Og hvis du spør Julie Chen Moonves , kan X bare være “BB” -GETEN med sitt stille dominerende spill og sin godt likt personlighet.

  « Han er bare den tredje spilleren som noensinne får en enstemmig seier … og etter min ydmyke mening kan han være den beste noensinne, » sa hun til « Entertainment Weekly. » Tenk på det: Den første husmannen som noensinne gjorde det, var Dan Gheesling i sesong 10 (da besto juryen bare av syv personer, og han fikk alle sju stemmer). Neste gang var bare i fjor sommer da Cody slo Enzo [ Palumbo ] i ‘All-Stars .’ Cody vant stort sett fordi han er et konkurransedyr. Gutten er ustoppelig og så imponerende.

  « Xavier vant ved å vite når han skulle tape og vinne når han måtte, og ble likt og beundret av alle i huset, » fortsatte hun. « Hvor mange ganger har vi sett det? I tillegg til å vinne alle ni stemmene, ble det ikke gitt en eneste negativ kommentar fra noen jurymedlem da det var på tide å sette inn nøklene! Hvis det ikke er et bevis på Gud og mirakler, hva er det ?!  »

  Chen Moonves anerkjente også Tamar Braxton , som vant den andre sesongen av « Celebrity Big Brother » i 2019 med enstemmig stemme og er den første svarte vinneren av hele den amerikanske franchisen. Men som hun bemerket, varer « Celebrity » -versjonen bare tre uker, ikke tre måneder. « Drømmen min er å en dag ha en BB -versjon av Mount Rushmore et sted i huset, » sa Chen Moonves. « Jeg ser at det er ansiktene i kronologisk rekkefølge av enstemmige vinnere: Dan, Tamar, Cody, Xavier, boom! »

  Dan og Cody har konkurrert i flere sesonger, og ga de samme resultatene i omvendt rekkefølge – første og andre – så kanskje Xavier kommer tilbake igjen en dag. Men Chen Moonves vil gjerne se andre andre rans sesong 23 spille igjen: «  Tiffany , Derek X. og Frenchie . »

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts