More

  Cody Rigsby og Cheryl Burke fortjente bedre enn de fryktede 6-6-6 fra ‘Dancing with the Stars’ -dommere på ‘Britney Night’

  Nok en uke, nok en utfordring for “Dancing with the Stars” -deltakeren Cody Rigsby og hans partner Cheryl Burke . Fordi Burke pådro seg COVID-19 i forrige uke og måtte karantene, ble salsaen deres i uke to dømt basert på en repetisjon. I uke tre var hun fortsatt under karantene, og Rigsby testet også positivt for COVID, men de prøvde noe enda mer ambisiøst: en live side-by-side-jazzrutine fra hjemmene sine. Men jeg tror ikke dommerne ga dem nok æren for å holde ut under vanskelige omstendigheter. Se rutinen « Britney Night » ovenfor, og les hva dommerne hadde å si nedenfor.

  Bruno Tonioli : “Jeg beundrer virkelig utholdenheten, engasjementet til tross for alt. Jeg skulle ønske du var her fordi jeg vet at du har evnen, men det er veldig vanskelig å bedømme, spesielt synkroniseringen, for når formene ikke akkurat er på samme plan, har øyet en tendens til å lede fra det ene til det andre. Og jeg vet at dere begge er flinke. Jeg elsker deg. Det var en veldig, veldig god innsats. ”

  Carrie Ann Inaba : “Bravo til dere begge for å danse med COVID fordi jeg vet at COVID ikke er noen spøk, så jeg er veldig imponert over dere begge. Men se, vi må dømme det etter hva vi har i denne ballsalen, og det gjorde at sammenligne, ikke helt … Jeg vet, det er en boo øyeblikk, men sannheten er at det var ikke så stor som jeg vet du kan være og Det er skuffende, men jeg er så glad for at du endelig fikk ditt Britney -øyeblikk. ”

  Len Goodman : Vel, dette er merkelige tider, og de kaster opp rare scenarier. Jeg var ikke sikker på hvordan dette ville fungere, men jeg må si at jeg trodde dere var klare og tette sammen. Jeg vet at det er vanskelig, men hvor du kunne, fikk du den lille utvekslingen med hatten og så videre. Jeg syntes at under omstendighetene gjorde du en kjempejobb. Bra gjort. »

  Damning med svak ros mye? Rigsby og Burke sto overfor en utfordring som aldri tidligere var sett på « DWTS », og selv om det ikke ville være rettferdig for dommerne å gi dem spesiell behandling, for mine penger ga Rigsby en bedre prestasjon enn et par andre deltakere som var i festsalen og trengte ikke å lære og synkronisere rutinene sine over Zoom. Så jeg ble overrasket da de fikk seksere på tvers av dommerne, og ga dem totalt 18 av 30, lavere enn noen annen deltaker denne uken. Heldigvis for Rigsby og Burke fikk de nok seerstemmer til å redde dem fra eliminering. Vi må se hvordan de forbereder seg på neste uke, og om de er klare til å vende tilbake til konkurransen.

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts