More

  ‘Dancing with the Stars’ Britney Night oppsummering: Hvem forestillinger var ‘Sterkere’, og hvem var bare ‘giftige’?

  Uke tre av « DWTS » var showets første temakveld i sesong 30: de 14 gjenværende kjendisdeltakerne og deres profesjonelle partnere opptrådte på noen av Britney Spears s største hits. Så hvilke forestillinger var « Stronger », som var « Outrageous », og som var ganske enkelt « Giftige »? Rull ned for vår liveblogg med alle minutt-for-minutt-utviklingene og kommentarene fra « Dancing with the Stars » « Britney Night. »

  Spears har vært en popstjerne siden hun var tenåring på 1990 -tallet, men livet og karrieren har blitt revurdert de siste årene, spesielt med TV -dokumentaren « Framing Britney Spears » som dekket hennes karriere, måten hun ble behandlet av media på , og psykisk helse -krisen i 2007 som tvang henne til et konservatorium som hun fremdeles sliter med å komme seg ut av mer enn et tiår senere. Der hun pleide å være et mål for tabloider, nå har hun mye av underholdningsindustrien som ønsker å #FreeBritney.

  Halvparten av kjendisene mandag kveld feiret sangeren med å fremføre tangoer. Skuespiller Brian Austin Green (“Till the World Ends”), sanger Melanie C (“Toxic”), personlighet på sosiale medier Olivia Jade (“ Hold It Against Me ”),“ Bachelor ”-stjernen Matt James (“ Scream and Shout ”),“ Real Housewives ”alun Kenya Moore (“ Womanizer ”) og basketball spiller Iman Shumpert (« Piece of Me ») fremførte klassiske tangoer, mens sanger og danser JoJo Siwa (« Baby One More Time ») danset en argentinsk tango.

  To kjendiser fikk cha cha (skuespillerinne Melora Hardin , «The Talk» -leder Amanda Kloots ). Ytterligere to lyste opp dansegulvet med salsaen (Country -stjernen Jimmie Allen , pro -bryteren Mike “The Miz” Mizanin ). I mellomtiden tok gymnast Suni Lee på seg en foxtrot, forrige ukes to-avslutter Christine Chiu prøvde å komme tilbake med en paso doble. Og treningsinstruktøren i Peloton Cody Rigsby utførte en jazzrutine under utfordrende omstendigheter; han og hans pro-partner Cheryl Burke fikk begge covid-19 den siste uken.

  Hva syntes du om nattens rutine og eliminasjonsresultatene på slutten av natten? Følg med nedenfor fra kl. 20.00 ( tidene som er oppført er østlige ).

  Cordell Martin, 20.00 – Nysgjerrig på å se hvem de to nederste parene blir.

  Daniel Montgomery, 20.00 – Christine Chiu har en ganske tøff stil, paso doble. Så sannsynligvis henne. Jeg tror det blir Melora, Brian eller Kenya som kommer til henne, avhengig av hvordan dommernes poengsum går.

  CM, 20:02 – Ja, det blir to av de fire.

  DM, 20:03 – interessant utvikling: Ikke bare er Cody og Cheryl ute av studioet på grunn av COVID, Derek Hough isolerer seg også på grunn av en COVID -eksponering, selv om vi ble fortalt at han har testet negativt.

  Amanda Kloots og Alan Bersten (Cha Cha, “Sirkus”)

  Jeffrey Kare, 20:04 – Sann historie: Amanda tok faktisk eksamen fra videregående skole som flere av mine slektninger, inkludert pappa.

  DM, 20:06 – Damn, det var en god cha cha, viser mye allsidighet fra Amanda også.

  JK, 20:06 – Utrolig sexy!

  CM, 20:07 – Flott måte å starte showet på.

  DOMMER Len Goodman likte hvordan Amanda taklet latin etter et par uker med ballsal, men mens forestillingen hennes var « ren » og « klar », var ingenting av det veldig spennende ham. Bruno Tonioli var begeistret, men: « Du oser av stjernekvalitet », og beina hennes er « et våpen å regne med », og hun må flytte hoftene lenger gjennom kroppen. Carrie Ann Inaba elsket at det var « rent », « skarpt », men med problematisk holdning.

  CM, 20:08 – Wow Len. To 8er og en 7?

  SCORES – Carrie Ann (8), Len (8), Bruno (8) = 24

  JK, 20:09 – Nei, Len var snill nok til å gi henne en 8 uansett.

  DM, 20:10 – Interessant at hun gikk først i kveld etter å ha fått forrige ukes høyeste poengsum. Jeg tror at hvis det hadde vært senere på kvelden, kunne rutinen ha trukket minst en 9.

  Iman Shumpert og Daniella Karagach (Tango, « Piece of Me »)

  DM, 20:12 – Jeg er veldig bekymret for Iman på en tango. Det er her høydeforskjellen hans med Daniella kan være et problem siden det er så mye i vent. Daniella håper han kan holde rammen i ro, men beina beveger seg raskt.

  DM, 20:12 – Ok tango, kunne ha vært mye verre gitt hvor mye av den dansen som var i vent med høydeforskjellen.

  CM, 20:12 – jeg elsker hvordan Iman går for det uke etter uke. Tre 7 -er.

  JK, 20:13 – Selv om jeg vil si at det sannsynligvis er mer i det gode, men ikke store området, kan dette fortsatt være Iman og Daniella sitt beste arbeid for sesongen så langt.

  DOMMER – Bruno syntes det var et « fint, solid stykke tango », og han satte pris på hvordan han jobbet med å beholde rammen, men han må være mykere. Carrie Ann syntes han tonet ned trinnene imponerende for å matche Daniella, men han « huknet » da de var ute av vent. Len er aldri sikker på hva han får fra Iman, men i kveld var føttene ikke alltid fantastiske.

  SCORES – Carrie Ann (7), Len (6), Bruno (6) = 19

  JK, 20:17 – Det viser seg at det er to seksere og en sju.

  DM, 20:18 – Ikke overrasket over 6 -tallet. Jeg synes de var rettferdige.

  Christine Chiu og Pasha Pashkov (Paso Doble, « Sterkere »)

  DM, 20:21 – « Hjertet mitt sank bare, » sier Christine om å ha havnet i de to nederste forrige uke. Hun er bekymret for at dette blir hennes siste uke på showet, og hun kommer til å trenge store poeng for denne paso doble. Det er en lidenskapelig, kraftfull stil, og hvis hun spiker det, kan det holde henne ute av de to nederste. Hun henter inspirasjon denne uken fra sønnen, som hun hadde etter mange års fruktbarhetsutfordringer.

  CM, 20:22 – Jeg er sjalu på sønnens lekerom lol.

  DM, 20:23 – Solid paso doble. Hun traff trinnene, selv om jeg tror det trengte mer angrep.

  CM, 20:23 – Jeg er enig med deg Daniel

  JK, 20:24 – Jeg trodde at prestasjonen var ganske (ordspill beregnet) sterk.

  DOMMER – Carrie Ann er glad de reddet henne til å gi henne dette øyeblikket, hun har flott « forming » og « kontroll ». Len var sjokkert over at hun var blant de to nederste, og hun « danset en veldig ren, skarp, rikelig med energi. » Bruno liker Christine når hun har ansvaret. Hun gikk for det « som en ekte goer. »

  SCORES – Carrie Ann (7), Len (7), Bruno (7) = 21

  CM, 20:26 – Det er en rimelig poengsum.

  DM, 20:26 – Jeg er også enig i disse poengene, og tror hun kan være sårbar hvis det lander henne et sted midt i pakken slik hun var da hun var i de to nederste forrige uke. Da må hun bare håpe at hun er der med noen dommerne liker mindre enn henne.

  JoJo Siwa og Jenna Johnson (argentinsk tango, « Baby One More Time »)

  DM, 20:30 – JoJo danser til en artist hvis karriere er eldre enn hun er. Jeg føler meg gammel. Men JoJo kan forholde seg til at Britney ble kjent i så ung alder.

  CM, 20:32 – Wow.

  DM, 20:32 – Ok, den argentinske tangoen var rett fyr. Og mer sexet enn jeg hadde ventet at showet skulle slippe dem. Virkelig fantastisk.

  CM, 20:33 – Jeg er enig. Mye kontroll

  DOMMER -Len syntes det var en godt utformet rutine med gode løft, men det var litt for stakkato og hadde ikke helt nok flyt. Bruno sier: « Du vet hvordan du skal slå den, » hun går « rett for bullseye hver gang », og hun vet hvordan hun skal jobbe med kameraet. Men hun bommet på et trinn i midten. Carrie Ann trodde også at hun kanskje hadde gått glipp av et trinn, men hun er som « flytende solskinn », og hun leder « med klarhet og intensjoner. »

  SCORES – Carrie Ann (8), Len (8), Bruno (8) = 24

  Kenya Moore og Brandon Anderson (Tango, “Womanizer”)

  DM, 20:36 – Kenya føler at hun også har en forbindelse til Britney siden hun begynte i turneringer. Brandon tror at hennes opplevelsesopplevelse vil være nyttig for tangoen.

  DM, 20:38 – Startet fantastisk, jeg tror hun hadde et par feil der inne som kan ha kastet litt av selvtilliten hennes

  JK, 20:38 – Veldig dyktig arbeid denne uken.

  CM, 20:39 – Det var en god forestilling. To 7ere og en 8?

  DOMMER – Bruno sier at hun er « tilbake på sporet » og « gled vakkert over gulvet » med « posisjon og eleganse. » Carrie Ann forteller henne: « Du gir supermodellvibber, » « raffinert og elegant », men hun hadde en liten vingling der inne. Len syntes hennes grep var litt løs til tider, og hun trengte mer kroppskontakt, men hun « fanget smaken av dansen. »

  SCORES – Carrie Ann (7), Len (7), Bruno (7) = 21

  JK, 20:40 – Nei, bare trippel 7 -er (som forhåpentligvis bør bringe dem lykke til).

  Brian Austin Green og Sharna Burgess (Tango, “Till the World Ends”)

  DM, 20:44 – En annen deltaker som snakker om forbindelsen han føler med Britney. Britney ble stor på 1990 -tallet som Brian gjorde med « 90210 » – selv om det faktisk er nesten et tiår mellom starten på « 90210 » og Britneys « Baby One More Time » gjennombrudd. Bare nevner det’.

  DM, 20:46 – Litt stiv og trang fra Brian. Kunne vært bedre

  CM, 20:46 – Ja, det var kjedelig.

  JK, 20:47 – Anstendig for hva det var, selv om det i det minste så forførende ut.

  DOMMER – Carrie Ann sier: « Du har endelig kommet til festsalen. » Hun satte pris på holdet og kroppskontakten, men han må sende mer energi til bakken. Len syntes rammen hans var god til tross for den ene skulderen. Fotarbeidet var dårlig, men det var en « livlig innsats ». Bruno syntes også fotsporet trengte mye arbeid.

  SCORES – Carrie Ann (7), Len (6), Bruno (6) = 19

  DM, 20:48 – Den 7 var for sjenerøs.

  Melora Hardin og Artem Chigvintsev (Cha Cha, « Crazy »)

  DM, 20:49 -Melora føler seg overveldet og selvbevisst om konkurransen, spesielt etter å ha fått litt kritikk fra Len. Hun er vant til å bli dømt som skuespillerinne, som hun vet at hun er god på, men dans er helt nytt, så hun er spesielt sårbar.

  DM, 8:51 pm – Jeg var veldig bekymret for Melora på cha cha, men jeg synes hun gjorde en veldig solid jobb etter angsten sin som førte til det i klipppakken.

  JK, 8:51 pm – Til tross for dans til en ‘Crazy’ sang, var fremføringen deres veldig energisk.

  CM, 8:52 pm – Jeg syntes det var en solid rutine.

  DOMMER -Len elsket hip-handlingen og Artems innholdsfylte koreografi. Bruno sier, « Ingenting vil inneholde spenningen min! » og han ser henne for første gang. Carrie Ann synes hun er spesiell fordi hun får det til å se « enkelt og naturlig » ut og legger til « lys og skygge » uten å se anspent ut.

  SCORES – Carrie Ann (8), Len (7), Bruno (8) = 23

  DM, 20:55 -Jeg synes 8-tallene var litt høye, men det føles som om dommerne vil beholde selvfølelsen hennes, og jeg klandrer dem ikke fordi hun er veldig bra.

  CM, 20:56 – Nok en gang er jeg enig med deg, Daniel. La oss se om det holder henne fra de to nederste. Akkurat nå ser det ut til at Kenya, Christine og/eller Brian vil havne i de to nederste.

  Melanie C og Gleb Savchenko (Tango, “Giftig”)

  DM, 20:58 – Melanie er en perfeksjonist, så selv Dereks milde kritikk av henne i forrige uke traff henne mer enn forventet. Men Melanie tegnet den beste sangen i Britneys katalog.

  DM, 21:00 – Solid rutine, ikke Melanies beste dans, men tommelen opp.

  CM, 21:00 – jeg elsket det.

  JK, 21:01 – Utmerket!

  DOMMER – Bruno trodde Melanie « fløy høyt på den tangoen. » Carrie Ann syntes det var « fylt med innhold » og hun hadde flotte linjer og ben, men det føles litt tvunget og anspent. Len likte det bedre på slutten fordi « det tok litt tid å få sprekker », men det gikk for mange ganger inn og ut av venting.

  SCORES – Carrie Ann (7), Len (7), Bruno (8) = 22

  Jimmie Allen og Emma Slater (Salsa, « Outrageous »)

  DM, 21:03 – Krysser fingrene for denne rutinen: countrysanger Jimmie fremfører salsa for Britney Spears, og ingen av disse ingrediensene ser ut til å gå sammen på papir. Men Jimmie hadde en god rumba i forrige uke, og du kan ikke rote ham etter hans søte klipppakke Facetiming hans kone og barn.

  DM, 21:05 – Bedre enn jeg forventet av en landsmann. Solid jobb.

  CM, 21:05 – Jeg er enig.

  JK, 21:05 – De legger virkelig mye arbeid i den rutinen.

  CM, 21:06 – Det gjorde de. Jeg tror han beveget seg mer enn Brian.

  DOMMER – Carrie Ann trodde at Jimmie hadde en « knyttende knyttneve », og løftene var også litt steinete. Len likte den enkle handlingen og rytmen, men ingen av heisene fungerte for ham. Bruno syntes det fløt vakkert da Jimmie slapp løs og det var øyeblikk da dansen var spot-on.

  SCORES – Carrie Ann (6), Len (6), Bruno (8) = 20

  JK, 21:08 – OK, det måtte ha vært det største avviket når det gjelder poengsummer jeg noen gang har sett en av dommerne gi fra alle andre.

  DM, 21:09 – Ja, den åtta var litt over bord.

  Olivia Jade og Val Chmerkovskiy (Tango, « Hold It Against Me »)

  DM, 21:11 – Val feirer Olivias 22 -årsdag med en gave, men dans til Britney kan være en gave nok siden hun er en stor fan av Spears.

  DM, 21:13 – Mye til min overraskelse, kanskje nattens forestilling for meg så langt?

  JK, 21:14 – Utrolig!

  CM, 21:14 – Mye bedre enn forventet.

  DOMMER – « Det var en skikkelig tango » med mange « staccato » og « angrep ». Dette er hva Len ønsker fra proffer/koreografer. Bruno så Olivia « transformere » foran øynene hans. Carrie Ann synes også Olivia « blomstrer », og at hun har gitt nattens beste forestilling så langt.

  SCORES – Carrie Ann (8), Len (8), Bruno (8) = 24

  Cody Rigsby og Cheryl Burke (Jazz, « Gimme More »)

  DM, 21:19 -Så nå for å finne ut hvordan de vil danse sammen isolert: Siden de begge er COVID-positive, danser de sammen live fra hjemmene sine. Som forklarer hvorfor de gjør en jazzrutine som ikke krever noe hold.

  DM, 21:21 – Isolasjon passer dem. Kan ha vært deres beste prestasjon så langt. Virkelig godt side om side-arbeid gitt at de begge er syke og må gjøre dette via webkamera. Ærlig talt er det et øyeblikk som føltes som uunngåelig i COVID -tiden. For å sitere et annet realitykonkurranseprogram, « Få det til å fungere. »

  CM, 21:22 – De danset til min favoritt Britney -sang.

  JK, 21:22 – jeg antar at det faktum at de opptrådte hver for seg var i stand til å levere så enestående arbeid fra dem begge individuelt.

  DOMMER – Bruno beundrer engasjementet og utholdenheten, men det er vanskelig å bedømme synkroniseringen fra to forskjellige kamerastrømmer. Carrie Ann setter også stor pris på innsatsen, men den var ikke helt i forhold til det vi har sett i festsalen allerede så langt. Len var ikke sikker på hvordan det ville fungere, men de var « klare og tette sammen », og under omstendighetene var de « fantastiske ».

  SCORES – Carrie Ann (6), Len (6), Bruno (6) = 18

  DM, 21:24 – Omstendigheter var kanskje ikke ideelle, men jeg hadde gitt det en 7. Det var overraskende lavt.

  JK, 21:25 – Ingen vil ha poengsummen til The Beast.

  CM, 21:25 – Ja, de burde ha kommet på en sju eller to.

  Suni Lee og Sasha Farber (Foxtrot, « I’m a Slave 4 U »)

  DM, 21:27 – De profesjonelle danserne drar på tur om vinteren! Det ble kunngjort før Suni ble introdusert. I klippepakken snakker hun om å balansere skolen med « DWTS », og gitt kveldens solide, men ikke så forbløffende forestillinger så langt, tror jeg døren er åpen for at hun får et breakout-stjernemoment.

  CM, 21:28 – Feil sangvalg for denne dansestilen.

  DM, 21:29 – Som Len ville si, for mye krangling i begynnelsen, men veldig hyggelig og elegant og glatt når de kom på plass. Og jeg er enig, Cordell, ikke en flott sang for den dansestilen.

  CM, 21:29 – Den sangen var bedre egnet for en salsa.

  DM, 21:29 – Bedre egnet for bokstavelig talt alle andre dansestiler fremført i kveld så langt.

  DOMMER – Carrie Ann setter pris på at Suni gikk ut av komfortsonen, men hun så litt ubehagelig ut i de sensuelle øyeblikkene. Len følte ikke at dansen fanget foxtrot: for dampende, ikke romantisk nok. Bruno har ikke noe imot « dampende », og han likte at Suni lekte med karakteren.

  SCORES – Carrie Ann (7), Len (7), Bruno (7) = 21

  Matt James og Lindsay Arnold (Tango, « Skrik og rop »)

  DM, 21:35 – Matt’s Britney -forbindelse: Matt hadde plakaten til Britney på soverommet sitt, og de ville spille Britney på sportsarrangementene hans da han vokste opp? En litt vanskelig måte å bringe historien rundt i Matts forhold til moren, men greit.

  DM, 21:37 – Tangoen var ok, men ærlig talt ville jeg tatt et par poeng for den meningsløse skjorteløse opptakene på Jumbotron bak dem.

  CM, 21:37 – LOL, det var greit.

  JK, 21:38 – Ja, jeg syntes det var greit.

  DOMMER -Len satte pris på at det var en « full rutine », men han hadde problemer med fotarbeidet på et tidspunkt. Bruno er « skuffet » fordi Matt er « overkledd » i den forstand at han bruker klær i det hele tatt. Carrie Ann er også enig om forbedringen, « forfining » og « holdning ». Og der går Bruno og faller ut av stolen, og det er med Matt’s klær .

  SCORES – Carrie Ann (7), Len (6), Bruno (7) = 20

  DM, 21:42 – 7 -tallet var litt mye.

  DM, 21:43 – Interessant å merke seg: poengsummene så langt i kveld faller perfekt etter kjønnslinjer: de åtte beste kjendisene er kvinnene, de fem nederste er mennene.

  JK, 21:43 – Veldig interessant.

  The Miz og Witney Carson (Salsa, « Oops … I Did it Again »)

  DM, 21:44 – Ser virkelig frem til denne forestillingen. Miz har tonnevis med karisma, og han vil jobbe hardt for å sikre at han tjener bedre enn en 5 fra Len. The Miz later ikke som han er den største Britney -fanen, men jeg setter pris på hans engasjement for å legge inn arbeidet.

  DM, 21:46 – Flotte løft fra The Miz, veldig solid, grei hip -action også. Og tonnevis av personlighet. Jeg tror han er den mest lovende fyren denne sesongen.

  CM, 21:46 – Det tror jeg også.

  JK, 21:47 – På overflaten så det ut som Whitney gjorde det meste av jobben. Selv om The Miz så ut til å fungere godt med henne under opptredenen.

  DOMMER – Bruno mener mindre er mer når det gjelder menn i klær, og han kaller Mike « Magic Miz. » Carrie Ann syntes han var litt tett på toppen, men løftene var flotte. Len beundret spesielt forestillingen fra en kjendis med null danseopplevelse.

  SCORES – Carrie Ann (7), Len (7), Bruno (8) = 22

  DM, 21:49 – Fortjent poengsum for The Miz, og han bryter forbannelsen over mennene i kveld.

  DOMMERS LEDERBOARD

  1. Olivia Jade – 24
  1. Amanda Kloots – 24
  1. JoJo Siwa – 24
  4. Melora Hardin – 23
  5. Melanie C – 22
  5. The Miz – 22
  7. Christine Chiu – 21
  7. Suni Lee – 21
  7. Kenya Moore – 21
  10. Jimmie Allen – 20
  10. Matt James – 20
  12. Brian Austin Green – 19
  12. Iman Shumpert – 19
  14. Cody Rigsby – 18

  DM, 21:52 – Litt rart for meg at Cody havnet nederst på topplisten. Han var bedre enn et par av gutta som var der i balsalen personlig.

  JK, 21:52 – Jeg er enig.

  CM, 21:54 – Jeg er også enig. Jeg håper Brian eller Matt drar hjem.

  RESULTATER

  DM, 21:54 -Neste uke er et Disney-arrangement på to netter. Og en animert Mikke Mus demonstrerer et dansetrinn deltakerne må utføre neste uke uavhengig av dansestiler. « DWTS » prøver å bli viral på TikTok.

  DM, 21:56 – Sikker for eliminering er Olivia Jade, Jimmie Allen, Melora Hardin, JoJo Siwa og Iman Shumpert. Så har du Melanie C, Brian Austin Green, Matt James og Suni Lee. De siste kjendisene som er trygge: Amanda Kloots, Cody Rigsby og … The Miz (jeg var i ferd med å bli sint hvis The Miz ikke var trygg). Det betyr at de to nederste er Christine Chiu og Kenya Moore .

  DM, 21:58 – Carrie Ann stemmer for å redde Kenya. Bruno er neste, og han stemmer for å redde … Kenya. Så det er offisielt, og nå er Christine Chiu eliminert , selv om Len lurer på at han ville ha reddet Christine over Kenya.

  JK, 21:59 – Det er synd for Christine og Pasha. De fortjente bedre.

  CM, 22:00 – De hadde ikke fansen. Gjør deg klar for at mange av de middelmådige mennene kommer langt.

  DM, 22:00 – Jeg skulle akkurat si at Cordell, vi skal eliminere kvinner før menn som ikke kan danse så godt som de gjør. Både Kenya og Christine burde ha holdt seg basert på dansekvalitet.

  CM, 22:01 – Kenya må ta med det, eller hun skal skåle neste uke.

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts