More

  ‘Dancing with the Stars’ -dommerne trodde Amanda Kloots var topp i uke 2: Var leserne våre enige?

  «The Talk» -leder Amanda Kloots fikk den høyeste dommernes poengsum på «Dancing with the Stars» på «First Elimination» -kvelden for sin følelsesmessige foxtrot til «It Had to Be You», som hun og hennes avdøde ektemann Nick Cordero danset til under bryllupet. Sikkert årene hennes som Broadway -utøver hjalp henne med å fange følelsene og teknikken til dansen hennes, men var « DWTS » -fansen enige med hennes høye poengsum? Vi ba våre lesere om å fortelle oss hvem de syntes ga kveldens beste forestilling. Rull ned for hele resultatet.

  Kloots scoret rett åttende fra dommerne Carrie Ann Inaba , Len Goodman , Derek Hough og Bruno Tonioli til sammen av 32 av 40. Det er sesongens høyeste poengsum så langt, og respondentene våre trodde hun også var feltet i feltet: Hun toppet vår meningsmåling med 29,10% av stemmene. Men etter henne passet resultatene våre ikke helt til dommernes padler.

  For eksempel endte sanger og skuespillerinne JoJo Siwa s cha cha nummer to på topplisten bare ett poeng bak Kloots (Siwa fikk tre åttende og en sju fra Hough), men det var ikke cha cha vår leserne likte best. I stedet endte gymnast Suni Lee på andreplass i vår meningsmåling med sin cha cha, og fikk 27,97% av stemmene, selv om hun bare hadde den fjerde beste dommernes poengsum for natten (strake syvninger for totalt 28 av 40). Siwa endte på tredjeplass i vår meningsmåling med 17,23%, og så var det en bratt nedgang med sosiale medier-stjernen Olivia Jade s wienervals (4,8%) og Spice Girls sanger Melanie C s foxtrot (4,24%) avrunder våre fem beste.

  Interessant nok, til tross for at han ble nattens desidert laveste poengsum og ble eliminert fra konkurransen, endte «Karate Kid» -skuespilleren Martin Kove ikke sist i vår meningsmåling. Han ble nummer ni med 1,98% av stemmene. I stedet for å ta opp baksiden var alenene «Real Housewives», Kenya Moore og «Bling Empire» -stjernen Christine Chiu som knyttet med knapt en kvart prosent hver. Chiu endte blant de to nederste denne uken sammen med Kove, men ble reddet av dommerne, så kanskje er dette en indikasjon på at hun må mobilisere fansen bedre for å holde seg.

  1. Amanda Kloots (Foxtrot) – 29,10%

  2. Suni Lee (Cha Cha) – 27,97%

  3. JoJo Siwa (Cha Cha) – 17,23%

  4. Olivia Jade (wienervals) – 4,8%

  5. Melanie C (Foxtrot) – 4,24%

  6. Cody Rigsby (Salsa) – 3,39%

  7. Mike “The Miz” Mizanin (Tango) – 2,82%

  8. Matt James (Samba) – 2,54%

  9. Martin Kove (Cha Cha) – 1,98%

  10. Jimmie Allen (Rumba) – 1,41%

  10. Brian Austin Green (Rumba) – 1,41%

  10. Melora Hardin (Rumba) – 1,41%

  13. Iman Shumpert (Rumba) – 1,13%

  14. Christine Chiu (Salsa) – 0,28%

  14. Kenya Moore (Cha Cha) – 0,28%

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts