More

  « Dancing with the Stars » eliminasjonsspådommer: Blir Christine Chiu sendt hjem etter nær oppringning i forrige uke?

  «Bling Empire» -stjernen Christine Chiu hadde en nær samtale i forrige uke om «Dancing with the Stars». Til tross for solide poeng i de to første ukene av konkurransen, havnet hun i de to nederste da seerstemmene ble tatt med. Heldigvis for henne reddet dommerne henne fra eliminering, men vil hun få nok støtte fra fansen til å forbli mye i spillet lengre? Brukerne våre er delt om hvem som vil bli offer for kveldens eliminering av « Dancing with the Stars ».

  I skrivende stund er Chiu mest sannsynlig å bli sendt hjem i henhold til de kombinerte spådommene til « DWTS » -fans som gjør sine spådommer hver uke her i vårt spådomsenter. Hun får 39/10 odds på å forlate festsalen. Forrige uke havnet hun blant de to nederste med “Karate Kid” og “Cobra Kai” -skuespilleren Martin Kove , men Kove hadde så drastisk lavere dommerpoeng enn resten av konkurrentene at det var nei -brainer for dommerne å kaste ham ut og spare Chiu.

  Men med Kove ute av konkurransen, ser plutselig konkurransen mye mindre sikker ut. Når du kombinerer de to første ukene av konkurransen, ble de åtte nederste kjendisene atskilt med bare fire poeng fra dommerne, så hvem som blir og hvem som går kan avhenge enda mer av hvem som får støtte fra seerne hjemme. Og uten at Kove tar opp det bakre i scoringen, kan alt skje i kveld.

  Så Chiu er ikke den eneste brukerne våre tror kan ha problemer. Neste i rekken for eliminering i våre prognoser er NBA -spiller Iman Shumpert (9/2 odds) og “90210” skuespiller Brian Austin Green (5/1 odds). Hvem tror du kommer hjem i kveld? Lag eller oppdater spådommene dine her før kveldens show.

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts