More

  Gispe! Kelly Clarkson kaster « From Justin to Kelly » som « fryktelig film », men Ariana Grande forsvarer den som « klassisk, ikonisk »

  « The Voice » er kjent for sine utallige krangler blant superstjernetrenerne, men en uenighet vi aldri trodde vi ville se var kvaliteten på 2003-komikken « From Justin to Kelly. » En av filmens stjerner, Kelly Clarkson , spøkte med billettluken under episoden 4. oktober av NBCs reality -tv -program. Hun prøvde å finne en vokalist for teamet sitt, 20 år gamle Ryleigh Plank fra Fort Myers, Florida, og bestemte seg for å knytte bånd til jentens hjemland. « Jeg har vært i Florida, laget en fryktelig film i Florida, » erklærte Clarkson mens han lo.

  Det var da den nye treneren Ariana Grande chimed inn, « Den filmen er en klassiker. Den filmen er ikonisk.  » For ordens skyld var Grande bare 10 år gammel da PG-rangerte musikalen ble utgitt på kino, så hennes minne kan være feil.

  « From Justin to Kelly » stars Clarkson and Justin Guarini , aka vinneren og toeren i « American Idol » sesong 1, som kjærlighetsinteresser som møtes i vårferien og forbinder seg over kjærligheten til musikk. Strandfilmen ble regissert av Robert Iscove og tjente i underkant av 5 millioner dollar i kassa og mottok katastrofale anmeldelser fra kritikere, og tjente 14/100 på Metacritic. « Det er som ‘Grease: The Next Generation’ som ble utført av matretten på SeaWorld, » skrev Owen Gleiberman den gang for Entertainment Weekly.

  Florida snakket til side, Clarkson prøvde å lokke Ryleigh til teamet sitt ved å kalle henne « rad as hell » og vise henne en stilig blågrønn jakke. « Ville det ikke være søtt av deg? » trente treneren.

  Det var da Grande bestemte seg for å « bestikke » Ryleigh med matpakken sin som inneholdt « vokalhelsemateriell som ikke bare vil behandle, men forhindre tretthet eller hevelse i stemmebåndene. »

  Ryleigh innrømmet lett at hun var fan av begge kvinnene, etter å ha vokst opp med musikken deres. Etter en kort overveielse bestemte hun seg for å gå med superfanen « From Justin to Kelly » og plukke Team Ariana. « Jeg elsker Ryleigh så høyt, » sa Grande til kameraet. « Jeg er besatt av stemmen hennes. Hun fikk meg nesten til å gråte med opptredenen hennes. Jeg er beæret over at hun kom til teamet mitt.  »

  Se Ryleigh Planks blinde audition av Demi Lovato s «Enhver» nedenfor. « Fra Justin til Kelly » -øyeblikket skjer etter fire minutter. Tror du artisten har det som trengs for å vinne sesong 21 for Team Ariana? « The Voice » fortsetter å sende mandager og tirsdager på NBC resten av året.

  Selv om du ikke kan gjøre « The Voice » -spådommer før liveshowene begynner, må du sørge for at spådommene dine påvirker våre reality -tv -racerodds for « Survivor », « The Masked Singer », « Dancing With the Stars » og mer. Du kan fortsette å endre spådommene dine til bare hver episode vises. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts