More

  Hvem vinner ‘Dancing with the Stars’ sesong 30? Se vår siste oppdaterte effektrangering

  Hvem vinner “Dancing with the Stars” sesong 30? Konkurransen er i gang, og hver uke gjør våre lesere sine spådommer her i vårt spådomsenter for hvem de tror vil kreve Mirror Ball Trophy, som blir eliminert hver uke, hvem som får de høyeste poengsummene, hvem som får de laveste poengene, og mer. Og med hver ukes opptredener og resultater, endres naturligvis våre Mirror Ball -odds når momentumet skifter mellom deltakerne. Se våre siste « Dancing with the Stars » vinnerspådommer nedenfor.

  OPPDATERT : 4. oktober 2021 (uke 3)

  FRONTLØPER

  2. Amanda Kloots – 4/1 odds
  Opp ett sted fra forrige uke

  3. Suni Lee – 9/2 odds
  Ned ett sted fra forrige uke

  4. Melanie C – 5/1 odds
  Samme posisjon som forrige uke

  5. Cody Rigsby – 15/2
  Samme posisjon som forrige uke

  DARK HORSE CONTENDERS

  6. Melora Hardin – 28/1
  Samme posisjon som forrige uke

  7. Mike “The Miz” Mizanin – 48/1
  Opp to plasser fra forrige uke

  8. Olivia Jade – 75/1 odds
  Opp to plasser fra forrige uke

  9. Matt James – 75/1
  Ned to plasser fra forrige uke

  10. Jimmie Allen – 100/1
  Opp ett sted fra forrige uke

  LANGSKUDD

  11. Brian Austin Green – 100/1
  Ned tre plasser fra forrige uke

  12. Christine Chiu – 100/1
  Opp ett sted fra forrige uke

  13. Kenya Moore – 100/1
  Opp ett sted fra forrige uke

  14. Iman Shumpert – 100/1
  Samme posisjon som forrige uke

  « Dancing with the Stars » sesong 30 startet 20. september med 15 deltakere som spenner over verdener innen TV, film, sport og musikk. Det inkluderer olympisk gymnast Suni Lee , NBA basketballspiller Iman Shumpert , WWE pro wrestler Mike “The Miz” Mizanin , treningsinstruktør i Peloton Cody Rigsby , “Real Housewives” alum Kenya Moore , “Bling Empire” stjerne Christine Chiu , “Bachelor” stjerne Matt James , « The Office » -skuespillerinne Melora Hardin , « 90210 » skuespiller Brian Austin Green , « Cobra Kai » -skuespiller Martin Kove , countrysanger Jimmie Allen , Spice Girls sanger Melanie C , sanger og danser JoJo Siwa , « The Talk » medvert og Broadway utøver Amanda Kloots og sosiale mediepersonlighet Olivia Jade .

  Showets resultater er basert på to faktorer. Først er poengsummene fra dommerne Carrie Ann Inaba , Len Goodman , Derek Hough og Bruno Tonioli , som er basert på kvaliteten på dansernes rutiner. Men like viktig er stemmene til live -tv -publikummet, så det gjør ofte en stor forskjell for dansere som sliter hvis de har sterke fanbaser som dukker opp for dem hver uke. Er du enig i våre nåværende odds? Er vi helt fra basen? Sett inn spillene dine her hver uke for å vinne vår ukentlige spådomskonkurranse.

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts