More

  John Oliver tar obstruksjonistdemokratene Joe Manchin og Kyrsten Sinema på jobb

  John Oliver åpnet søndagens « Last Week Tonight » med å snakke om president Joe Bidens Build Back Better Act, som vil koste rundt 3,5 billioner dollar i løpet av det neste tiåret, hovedsakelig betalt gjennom skatteøkninger på de velstående. Lovforslaget vil bevilge finansiering til mange ting, inkludert hjemmepleie, universell pre-k, gratis community college, kampen mot klimaendringer, utvidet Medicare og en forlengelse av barnebetalingen, som anslår at prosjektet vil bety 4,3 millioner færre amerikanske barn som lever i fattigdom.

  « Det er en stor sak og ville gjøre dette landet til et bedre sted – men det er et problem her, for for å vedta lovforslaget bruker demokrater noe som kalles ‘forsoning’ for å unngå en filibuster, som krever støtte fra hver eneste demokratiske senator , ”Sa Oliver. « Og dessverre hevder moderate som Kyrsten Sinema og Joe Manchin at det koster for mye. »

  Som gjengjeldelse sier progressive lovgivere at de vil motsette seg det topartige infrastrukturforslaget, som Arizona’s Sinema og West Virginia’s Manchin støtter, med mindre den større Build Back Better -regningen går ved siden av den.

  Oliver bemerket at Biden har æren av at presidenten så langt har stått på side med progressivene, « eller i det minste ikke solgt dem ut », fordi lovforslaget inneholder bredt populær politikk som Biden løp på for å vinne presidentskapet. « Men Sinema og Manchin virker urørte over det, » sa Oliver. Manchin ble ikke engang rørt da bekymrede vestjomfruer padlet ut til yachten hans i kajakkene sine for å presse ham på hvorfor han holder regningen. « Vi kommer til å jobbe alt vi kan for å skape gode muligheter » for fattige i West Virginia, sa han, som er det tomeste løftet en politiker kan gi.

  « Jeg er ikke sikker på hvilket stadie av kapitalisme vi har nådd hvis vi nå kajakkpadler ut til en politikerbåt for å tigge ham om å hjelpe de fattige, men det må være en av de siste, » sa Oliver. « Jeg er ganske sikker på at det går: hav i brann, bokhandlermilliardær forlater planeten, så sier båttispe nei, og da er det i grunnen over på det tidspunktet. »

  Men i det minste vil Manchin snakke med folk i det hele tatt, i motsetning til Sinema, som har vært rasende ugjennomsiktig med journalister og velgere om hvorfor hun motsetter seg lovforslaget og hva som skal til for at hun kan støtte det. Og i stedet for å håndtere forhandlinger om regningen, dro hun tilbake til Arizona for å delta på en innsamling på et avansert spa.

  Til og med Sinemas støttespillere sier at hun « danser i takt med sin egen tromme » og vil prioritere ting som trening for en Ironman -konkurranse fremfor hennes plikter som senator.

  « Disse egenskapene hos en sivil kan gjøre deg til en » morsom eksentriker « , men når du er senator, gjør det deg bare dårlig i jobben din, » sa Oliver.

  Han avsluttet med å ta paret av obstruksjonistiske demokrater på jobb. “Se, denne regningen kan komme menneskers liv vesentlig til gode, og hvis du blokkerer den, skylder du folk mer enn uklare folkeskader som ropes fra baksiden av en båt og en søt kommentar fra« Jeg er i senatet », for hvis disse to holder I dette tilfellet kan vinduet deres for å si « jeg er i senatet » raskt stenge.  »

  Olivers hovedhistorie var om PFAS, skadelige kjemikalier i forbrukerprodukter. Den kan sees på YouTube. « Last Week Tonight » kan sees i sin helhet på HBO Max.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts