More

  JoJo Siwa (‘Dancing with the Stars’) var ‘høyre side av sexy’ under hennes Britney Spears -tango med Jenna Johnson

  JoJo Siwa utførte et par positive, lystige rutiner for å starte løpeturen hennes på « Dancing with the Stars », et kjapt trinn og deretter et cha cha. Men uke tre, « Britney Night », tok frem en annen side av tenåringsstjernen: moden, kontrollert og til og med litt sensuell i sin argentinske tango med pro -partner Jenna Johnson . Se det ovenfor, og se hva dommerne hadde å si om det nedenfor.

  Len Goodman : “Det var en ekstremt godt utformet rutine. Jeg likte heisene fordi de var en del av dansens flyt. Nå, hvis jeg skulle være litt kritisk, hadde det litt for mye staccato. Det så mer ut som en ballroomtango på steder. Den hadde ikke den typen ooziness som du ser i den argentinske tangoen. Når det er sagt, kan du ikke gjøre en dårlig prestasjon. Du har alltid rett på poenget. Bra gjort. »

  Bruno Tonioli : “JoJo, du vet hvordan du skal slå den! Hun går rett for oksen hver gang, slik hun viser den forestillingen, er det alltid den rette siden av sexy. Så pirrende. Og hun jobber med kameraet som ingen andre. Men jeg må si at vi må være litt mer kresne. Jeg tror du faktisk savnet et trinn i midten, men [Len har] helt rett. Det er ingen staccato i den argentinske tangoen, baby. ”

  Carrie Ann Inaba : “Jeg tenkte bare om du gikk glipp av et trinn; det var noe som så litt rart ut, men jeg vet ikke om du gikk glipp av et trinn … Det jeg elsker med deg er at du er som flytende solskinn, men når du danser, er det noe veldig kraftig med deg som også er så lett tilgjengelig, og det er det jeg elsker. Men det mest imponerende jeg ser er når du leder, leder du med klarhet og intensjon, og det er så lett å se. Jeg mener, det er vanskelig å gjøre. Gutta burde også se det.  »

  Denne rutinen tjente åtte over hele linjen fra de tre dommerne ( Derek Hough var fraværende, og måtte karantene som et forebyggende tiltak på grunn av en COVID -eksponering). Med totalt 24 av 30 knyttet hun Amanda Kloots og Olivia Jade til kveldens beste utøver, og markerte sin andre gang øverst på dommerlisten. . Er du enig i dommernes vurdering?

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts