More

  Lag dine tidlige SAG Awards TV -spådommer i dag

  Gold Derby -spådomsenteret er nå åpent for SAG Awards TV -kategorier. Hopp inn i dag og gjør dine tidlige valg for nominasjoner som vil bli kunngjort 12. januar av Screen Actors Guild.

  Når du velger, se først på årets siste nominerte Emmy Awards. Noen av disse showene er kvalifiserte, men flere er ikke. Valgperioden mars til desember 2021 er to måneder kortere enn normalt.

  Blant komedieprogrammene bør Emmy-vinneren « Ted Lasso » sammen med « black-ish », « Cobra Kai » (mulig), « Emily in Paris » (mulig), « Hacks », « The Kominsky Method » og « PEN15 » alle være på stemmeseddelen. « Flyvertinnen » er ikke kvalifisert.

  For dramaer vil ikke Emmy -mester « The Crown » være med på stemmeseddelen, og heller ikke « The Boys », « Bridgerton », « Lovecraft Country » eller « The Mandalorian. » Du finner « The Handmaid’s Tale », « Pose » og « This Is Us. »

  For begrensede serier og skuespillerkategorier konkurrerer ikke « The Queen’s Gambit », « Hamilton », « I May Destroy You », « The Undoing » og « WandaVision » igjen. Du finner « Genius: Aretha », « Halston », « Mare of Easttown » og « The Underground Railroad » tilgjengelig.

  Selvfølgelig er det ganske mange nye show som pågår, men se etter programmer som har debutert om sommeren eller som kommer: « Brem din entusiasme », « The Great », « The Morning Show », « Succession » og « Hva vi gjør i skyggen. »

  Husk at SAG-AFTRA-velgerne bare har fem nominerte plasser per kategori, pluss at lead og supporterende artister kombineres for fjernsyn. Filmkategorier splitter hovedrollen og støtteprestasjonene. Denne hendelsen er allerede aktiv for dine tidlige spådommer.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts