More

  ‘The Voice’ sesong 21 episode 5 oppsummering: Blake Shelton antyder at Ariana Grande er ‘verste trener’ under persienner

  I den femte blind audition -episoden av “The Voice” sesong 21, var rivaliseringen mellom “bestefar” Blake Shelton og “barnebarn” Ariana Grande oppvarmet enda mer. Husk at landsdommeren lot som om han var hyggelig mot popstjernen for å imponere hennes massive sosiale medier, men han slo sjokkerende på under mandagens episode da han foreslo at hun kan være den « verste treneren » noensinne. UH oh. Hvem kom best ut i feiden mellom Blake vs Ariana, og hvordan reagerte trener John Legend og Kelly Clarkson ?

  Nedenfor kan du lese vår oppsummering av “The Voice” minutt for minutt i sesong 21, episode 5 for å finne ut hva som skjedde mandag 4. oktober kl. ET/PT. Sørg deretter for å høres ut i kommentarfeltet om favorittartistene dine på NBCs mangeårige reality-TV-program, hvilken trener du er ute etter og som du tror til slutt vil bli med i « The Voice » -vinnelisten for denne 21. sesongen. Carson Daly er vert for det Emmy-vinnende programmet. Her er gjeldende lagbrudd:

  TEAM KELLY: Girl Named Tom (turnering med fire stoler), Kinsey Rose , Carolina Alonso , Gymani (fire -stolsvending), Jeremy Rosado , Holly Forbes (firestol-sving), The Cunningham Sisters

  TEAM LEGEND: Jonathan Mouton , Jack Rogan , Samuel Harness , Joshua Vacanti , Paris Winningham , Keilah Grace , Samara Brown , Janora Brown

  TEAM ARIANA: Katie Rae , Katherine Ann Mohler , Vaughn Mugol , Chavon Rodgers , Jim & Sasha Allen , Raquel Trinidad , Hailey Mia , David Vogel , Bella DeNapoli

  TEAM BLAKE: Peedy Chavis , Wendy Moten (fire-stolers sving), Lana Scott , Hailey Green , < sterk> The Joy Reunion , Carson Peters (fire-stolers sving), Kaitlyn Velez , Berritt Haynes , Clint Sherman

  Fortsett å oppdatere/laste inn denne «The Voice» livebloggen for de siste oppdateringene .

  20.00 – “Tidligere på‘ The Voice ’!” I den fjerde episoden kom syv ekstra artister inn på showet takket være deres imponerende blinde auditions. Kaitlyn Velez, Berritt Haynes og Clint Sherman ble med i Team Blake, Janora Brown ble med i Team Legend, The Cunningham Sisters sluttet seg til Team Kelly, og Bella DeNapoli og David Vogel ble med i Team Ariana. Med de fire lagene som begynner å fylle opp, er trenerne i ferd med å bli mer selektive i valgene sine. La oss gå!

  20:01 – Etter å ha etterlignet Ariana og Kelly i sine yngre år, var Ryleigh Plank fast bestemt på å imponere dem begge med Demi Lovato -sangen «Anybody». Kelly var den første som snudde og fortsatte sin entusiasme gjennom Ryleighs opptreden, selv om Ariana snudde seg og sto for å heie henne også. Gutta satte smart ut denne siden det var klart at Ryleigh ville passe best sammen med en av kvinnene. Ariana uttrykte overfor Ryleigh at hun gjorde henne følelsesladet mens Kelly understreket hvor kul stemningen hennes er. Med valget mellom to avguder foran henne, bestemte Ryleigh seg for å bli med i Team Ari!

  8:13 p.m. Jershika Maple ble inspirert til audition av sesong 17’s Rose Short som hun jobbet med som bakgrunnssanger på Roses turné. I kveld håpet hun å fortsette Rose’s arv med New Edition’s « Can You Stand the Rain », og sikret bare bevegelsen fremover i konkurransen med stoltsvinger i siste liten fra John og Kelly. Ariana komplimenterte Jershikas lave tone og innrømmet skuffelse over ikke å ha snudd seg for henne. John kalte det en elektrisk og spennende forestilling på grunn av de høye tonene hun slo, og Kelly kommenterte hennes ånd, lys og smil som hennes største ressurs i konkurransen, og la merke til at sangvalg vil være nøkkelen for henne. Jershika bestemte seg for å kombinere med Kelly på grunn av pop- og R & B -fusjonen hun har i sin egen musikk.

  20:24 -Neste var Manny Keith , en selvskrevet “stor Ariana-fan”. Han sang en fullstendig omarbeid av « Break My Heart » av Dua Lipa i kveld til ære for sin mor som gikk bort fra kreft, og imponerte en ekstatisk Blake i prosessen. Blake var den eneste treneren som vendte seg til Manny, til stor sorg for Ariana når han fortalte henne at han er en så stor fan. Hun syntes han hørtes ut som JC fra NSYNC og innrømmet at hun planlegger å stjele ham til teamet sitt i en senere runde.

  20:36 -Etter sin kortvarige karriere i et gutteband, kom Austin Percario til showet med Niall Horan soloinnsats “This Town” for sin blinde audition . Dessverre var tiden hans på showet også kort, da ingen av trenerne reagerte på hans altfor nervøse prestasjoner. Ariana sa at sangen ble i en kjørefelt for lenge, og hun skulle ønske han valgte noe annet. John sa at han er i stand til å ha en flott audition, men han må justere sanger for å passe stemmen hans.

  20:39 KJ Jennings kom rett etter Austin med sin egen audition til Corinne Bailey Raes «Put Your Records On», en sang hun ville synge med moren hele tid. John begynte å vibrere til sangen nesten umiddelbart, men holdt på knappen til Blake traff hans. Denne gangen satte kvinnene seg ut og lot gutta gå head-to-head for valget. Blake sa at det er noen hikke hun må riste av seg, men er spent på at hun ser ut som en stjerne og har potensial. John sa at han snudde seg fordi forestillingen hennes var sjarmerende og innbydende, og han tror at hun gir en jazzfølelse til popmusikk. For hennes valg var det en entusiastisk « John! » for KJ.

  20:51 – Neste så vi et glimt av forestillingene fra Sabrina Dias (“Garota de Ipanema”), valgt av John fordi hun brakte kant til en portugisisk sang han elsker, og Xavier Cornell (“Teenage Dream”), valgt av Kelly blant stor ros fra de andre trenerne for hans turn på en populær sang.

  20:58 s.m. – Den kamerunske Libianca ble med i klubben med Ari -fans og tok på seg «Good Days» og fikk umiddelbart en sving fra en jubelende Ariana. Blake ble med på festen med sitt eget knappetrykk, men Kelly og John holdt igjen. John og Kelly sa at sangen ikke tjente stemmen hennes så godt som de hadde ønsket, men Ariana var uenig som en stor fan av SZA -sangen. Arianas plass til Libianca var et stort øyeblikk, på grensen til at Ari stanet for henne og tigget henne om å bli med i teamet hennes. Blake gjorde en god jobb med å komplimentere kontrollen og volumet som Libianca sang med, men påpekte at han har vunnet showet med mange forskjellige slags artister, og han kan også vinne med henne.

  21:09 – Libianca sa at Blake sa noe som ga henne et tegn, og hun hadde bedt Gud om å gi henne et tegn om hvem hun skulle velge. Det var et sjokkerende valg for alle gitt Arianas entusiasme for henne, men Libianca forklarte Carson at Blake sa at han kan hjelpe henne med å gjøre det hun må gjøre.

  21:10 Jared Brasher s første sanne kjærlighet var baseball, men da han ble løslatt fra et lag bestemte han seg for å sette opp målene sine mot å ha en familie og oppfylle en drøm og lidenskap han alltid har måttet synge. Auditionen hans til « Drunk on Your Love » var første gang han opptrådte foran et live publikum. Til tross for at Blake prøvde å egg Ariana til å trykke på knappen hennes, snudde ingen av trenerne mot Jared. Blake sa at han aldri hørtes behagelig ut og ikke kunne kontrollere stemmen hans. John oppfordret ham til å forplikte seg til stemmen på samme måte som han forpliktet så mye av livet sitt til sporten sin.

  21:19 – Som en stor fan av showet var det en surrealistisk opplevelse for innfødte i Bay Area Sophia Bromberg å komme til hennes blinde audition. Hennes opptreden av « Heather » av Conan Gray fikk tre påfølgende svinger fra Kelly, John og Ariana som fortsatte med « wow » -reaksjoner fra både Kelly og Ariana. Blake snudde aldri, og nektet den fire stolssvingen for Sophia, men Ariana sa at stemmen hennes er så godt kontrollert og at hun har mange forskjellige lyder å jobbe med. John kalte det en medrivende forestilling og sa at han som trener kan hjelpe henne med å fortelle historier. Sophia sa at hun ville være heldig å jobbe med noen av alternativene hennes, men hun gikk med Ari, artisten de alle sa at stemmen hennes høres mest ut som.

  21:32 -Rockbandmedlem Wyatt Michael vet at hans klassiske Frank Sinatra-inspirerte stemme er vanskelig å lage en karriere ut av, men hans gjengivelse av “Mack the Knife ”var akkurat nok til å få en sving fra Ariana og Kelly. John syntes at sangen hans var « for talt », og han kunne ikke fortelle hvordan stemmen hans ville høres ut på andre sanger. Ariana sa at hun likte valgene hans og ringte stemmetransporten, mens hun la merke til at hun kan ringe han er i stand til mer. Kelly uttalte at ingen andre på showet vil høres ut som ham, og at hun ønsker å kunne synge med ham i finalen med et stort band bak seg. Selv om han sa at kjæresten hans er en stor Ariana -fan, gikk han med tarmen og valgte Kelly.

  21:44 Alexandra Stojack vokste opp i musikkteater, men hodepine, sløret tale og prikking som følge av en hjernesykdom som krevde kirurgi fikk henne til å sette en pause på en vokalkarriere. Hun forteller at hun fant en ny popstemme etter operasjonen, og kulminerte med denne blinde auditionen av « The Way I Am. » Denne gangen klarte hun ikke snittet for noens lag fordi nervene hennes forårsaket litt stødighet i stemmen hennes. Ariana kalte henne jodle teknisk imponerende, og at det er synd at nerver fikk det beste av henne.

  21:48 – Nattens siste audition var Brittanybree med en smart bearbeiding av The Weeknds hit «Call Out My Name». Som gospelsanger forklarte Brittany at dette var en utfordring å gå ut av komfortsonen for kirkesjangeren. Da hun traff det første refrenget, snudde John og Ariana umiddelbart og kort tid etter var det klart at Kelly også måtte snu. Blake holdt litt tilbake, men det er ingen måte at han ikke kunne gi Brittanybree den sjeldne firestolen. Ariana sa at hun var i stand til å gjøre vokalen til emosjonell kraft, John kjente igjen i stemmen hennes at hun vokste opp med å synge i kirken, og Kelly sa at hun ønsker å hjelpe henne med å komme til finalen. Blake visste at han var ute av sin liga her og satte seg mot de andre trenerne ved å kaste dem under bussen, noe som faktisk resulterte i at de samlet seg mot ham. Det var i dette øyeblikket Blake hevdet at Ariana kan være den « verste treneren » fordi ingen vet hvordan hun kommer til å gjøre det ennå. Til slutt påvirket ikke Blakes innsats Brittanybree mot ham fordi hun gikk med John i stedet.

  Selv om du ikke kan gjøre « The Voice » -spådommer før liveshowene begynner, må du sørge for at spådommene dine påvirker våre reality -tv -racerodds for « Survivor », « The Masked Singer », « Dancing With the Stars » og mer. Du kan fortsette å endre spådommene dine til bare hver episode vises. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts