More

  ‘The Voice’ sniktittvideo: Brittany Bree’s blinde audition av The Weeknd-omslaget tjener en sjelden 4-stolers sving

  Brittany Bree vil snart bli et navn som alle fire « The Voice » -trenerne vil ringe ut. I løpet av den kommende oktober-episoden av NBCs reality-tv-show, tar Brittany på The Weeknd s “Call Out My Name” for sin blinde audition og tjener en sjelden firestolssving fra John Legend , Ariana Grande , Kelly Clarkson og Blake Shelton . Etter at superstjernedommerne krangler hverandre om hvem som ville vært den bedre treneren, får Brittany den umulige beslutningen å velge hvilket lag hun vil bli med. Se videoen « The Voice » over tittelen ovenfor.

  Ariana er den første som prøvde å etterlyse innbyggeren i Dallas, Texas, til teamet sitt og fortalte henne at hun er « utrolig ». Hun fortsetter: « Jeg elsker stemmen din. Jeg liker tonen din veldig godt. Jeg elsket løpene dine, fylde av det, sjelen, teksturen. Jeg tror intensjon er veldig viktig, og jeg tror hvert valg du tok ga så mye følelsesmessig verdi. Og jeg tror det er veldig viktig for en utøver. Jeg vil gjerne være treneren din. Jeg vil gjerne holde hånden din gjennom dette. ” Ariana sier deretter med en sang-sang-stemme: « Jeg vil gjerne at du velger meg! »

  John ringer inn, « Noen ganger hører vi den stemmen som bare griper oss og energien bare eksploderer fra scenen. » Når Brittany avslører at hun aldri har opptrådt utenfor kirken hennes, svarer han: « Jeg tror du kan gå så langt, og jeg vil gjerne at du gjør det på Team Legend. »

  Kelly gjenkjenner hennes « historieforteller » -evner og sier at hun ble solgt da Brittany traff refrenget i sangen. « Jeg var som, » Herregud, « avslører Kelly. “Jeg vil gjerne være din partner i denne konkurransen. Jeg vet hvordan jeg skal navigere i en konkurranse. Du vet, jeg har vunnet dette showet før, og jeg tror at hvis stemmen din ikke er i finalen, er det noe galt. ”

  Til slutt forklarer Blake hvordan han er « bekymret » for Bretagne fordi hun kan « virkelig ødelegge » ved å velge feil trener. « Du trenger noe mer stabilt enn det som skjer her nede, » tuller Blake. Ifølge ham forlot Kelly hjemstaten Texas, John forlot kirken hans og Ariana kan være den « verste treneren » noensinne, så det er derfor Blake er det beste alternativet.

  Videoklippet kutter før vi finner ut hvilket lag Brittany blir med, men du kan finne ut av det ved å se den femte episoden av « The Voice » sesong 21 mandag kveld på NBC. Brittany er nå den femte artisten som mottok en firestolssving i løpet av denne 21. sesongen, etter Girl Named Tom (Team Kelly), Wendy Moten (Team Blake), Gymani (Team Kelly), Carson Peters (Team Blake) og Holly Forbes (Team Kelly).

  Latest Posts