More

  TV Hall of Fame: Hvem er de 50 mest fortjente underholdere som må innlemmes neste gang?

  Mange verdige mennesker venter og venter fortsatt på at de blir innlemmet i TV Academy of TV Hall of Fame. Hvert år velger en liten komité ut bare noen få personer som skal innskrives. Du kan besøke byster, statuer og hyllester på plassen i North Hollywood, California. Fotogalleriet vårt ovenfor tilbyr opptil 50 personer som lett fortjener å bli inkludert, så ta en titt på disse valgene, kjære komitémedlemmer, og la oss innføre enda flere i år. På grunn av det overveldende volumet av gode valg, hva med å øke induksjonstallet fra fem til åtte per år?

  Den første introduksjonen ble holdt i 1984, og det har vært en årlig tradisjon nesten hvert år. Den klassen av legender besto av skuespiller/utøvende Lucille Ball , skuespiller/komiker Milton Berle , forfatter Paddy Chayefsky , forfatter/produsent Norman Lear , journalist Edward R. Murrow , CBS -grunnlegger William S. Paley og NBC -grunnlegger David Sarnoff .

  Klassen fra slutten av 2017 inneholdt induksjonene til produksjonsdesigner Roy Christopher , produsent/forfatter Shonda Rhimes , komiker/skuespillerinne Joan Rivers , produsent/skribent John Wells og den originale rollebesetningen til « Saturday Night Live » ( Dan Akyroyd , John Belushi , Chevy Chase , Jane Curtin , Garrett Morris , Laraine Newman og Gilda Radner ).

  Og den siste klassen før pandemien startet i 2020 inneholdt leder Bob Iger , utøvende Geraldine Laybourne , skuespiller/produsent Seth MacFarlane , regissør Jay Sandrich og skuespillerinne Cicely Tyson .

  Se tilbake på karrieren til alle tidligere tilskyndede fra 1984 til 2020 på det offisielle TV Academy -nettstedet.

  Våre 10 beste navn i dette 50-personers galleriet er: vert/produsent David Letterman , skuespillerinne/komiker Lily Tomlin , dokumentar Ken Burns , journalist Ed Bradley , skuespiller/skribent/produsent Tina Fey , skuespiller Peter Falk , skuespillerinne Tyne Daly , skuespiller/produsent Henry Winkler , produsent/skribent/regissør Ryan Murphy og vert Julia Child . Hver og en av dem er en flere Emmy -vinnere eller nominerte som har påvirket TV -historien.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts