More

  Owen Wilsons ‘SNL’ monolog husker en gjennomgående anmeldelse av hans personlighet på skjermen

  Owen Wilson var vertskap for sesong 47 -premieren på « Saturday Night Live » 2. oktober, med musikalsk gjest Kacey Musgraves . Til tross for tiårene i bransjen, er dette Wilsons første gang som vert for « SNL », selv om han kom som en « Zoolander » -figur Hansel i en 2016 -episode av NBC -sketsjerien. I mellomtiden er dette Musgraves andre opptreden som musikalsk gjest, etter en tid i 2018. For sin åpningsmonolog snakket Wilson om at livet vokste opp som et « glemt » mellombarn, mens brødrene hans, Luke og Andrew, så fra seriens publikum.

  Skuespilleren fortsatte med å diskutere sin begeistring over å gjøre noe live, i motsetning til hans typiske måte å lage en film på, og deretter vente et år med å få anmeldelser. Men som Wilson sa: « Folk twitrer sannsynligvis anmeldelser akkurat nå. » Han bemerket at mens folk sier at hvis du leser de gode anmeldelsene, må du også lese de dårlige, men han abonnerer ikke på den tankegangen. « Dårlige snakker ikke til meg på samme måte, » sa han.

  Han tok opp en bemerkelsesverdig panne med arbeidet sitt, som uttalte at hans personlighet på skjermen « har alle ambisjonene til en gammel golden retriever som ligger ved siden av en brann. » Han innrømmet at han noen ganger kunne være skyldig i å kjøre, men i helvete da Daniel Day-Lewis ble pensjonist, var det da han visste at han måtte gjøre « Cars 3. » Hvem andre skulle gjøre det?

  Wilson fortsatte med å diskutere den gamle standarden for « SNL » -verter som skryter av hvor flott et show de skulle sette opp, men han nøyde seg med et mer realistisk budskap. « Ta på deg den hyggeligste flanellen, så kan vi bare slappe av de neste 90 minuttene, » sa han. « Lukk øynene, bli komfortable. » Tross alt, « De fleste drømmer bedre med lukkede øyne. »

  Wilson promoterer sin nye rolle i den kommende Wes Anderson -filmen « The French Dispatch », hans åttende samarbeid med regissøren. Skuespilleren spilte hovedrollen tidligere i år i Disney+ -serien « Loki » som Mobius M. Mobius, samt Amazon-originalfilmen « Bliss. »

  Latest Posts