More

  Tiffany Mitchell kåret America’s Favorite Houseguest for ‘Big Brother 23’, og ble med tidligere fanfavoritter

  Hvert år blir det gjort mye om den ultimate vinneren av « Big Brother », og med god grunn, da personen spilte et godt nok spill til å kreve $ 750 000 hovedpremie (opp fra $ 5000.000). Men det er en annen belønning som deles ut hver finalkveld som har oss like begeistret sommer etter sommer: Amerikas favoritthusguest. Denne tittelen kommer med evige skrytrettigheter og en sjekk på $ 50 000 (opp fra $ 25 000). På slutten av onsdagens to-netters finale av « Big Brother 23 » kunngjorde verten Julie Chen Moonves at den siste Amerikas favorittmottaker var Tiffany Mitchell .

  “Takk, Amerika!” Tiffany ropte etter å ha blitt klemt av alle sine andre konkurrenter. “Hei, Amerika. Jeg elsker dere. Takk for at du ga meg noe.  » Da Julie spurte om hun hadde en melding til sønnen hjemme, svarte Tiffany spøkende: « Ja sønn, disse pengene er alle mine. » Julie avslørte at Derek Xiao kom på andreplass i publikumsavstemningen, like bak Tiffany.

  Gold Derby -lesere spådde faktisk at Derek X, aka DX, aka Little D ville bli kåret til Amerikas favoritt houseguest. De gjorde sine spådommer gjennom uken for hvem de trodde skulle få årets ære, og han hadde ledende 63/100 odds. Avrundingen av våre topp 4 -spådommer var Tiffany på andreplass (21/10 odds), Kyland Young på tredjeplass (37/1 odds) og Derek Frazier på fjerdeplass ( 58/1 odds). De 12 andre husmennene kom inn med lave 100/1 odds, noe som antydet at dette alltid var et firemannsrenn.

  Alle deltakerne som deltok i denne 23. sesongen var kvalifisert for spesialprisen, ikke bare de som kom til finalen 2 eller juryen. Imidlertid er det alltid en hindring for de tidlige evictees å få støtte fra fans, ettersom de har vært utenfor TV -skjermene sine så lenge. Derfor har de fleste av de tidligere Amerikas favorittmottakere fra Houseguest en tendens til å være de som kom til juryfasen i konkurransen.

  For å se tilbake på alle de tidligere fanfavorittene, bla gjennom fotogalleriet nedenfor. Noen av de bemerkelsesverdige navnene inkluderer Da’Vonne Rogers (sesong 22), Nicole Anthony (sesong 21), Tyler Crispen (sesong 20), Keesha Smith (sesong 10) og Janelle Pierzina (sesong 7). Den eneste spilleren som vant den fanstemte æren to ganger var Jeff Schroeder (sesong 11 og 13).

  « Big Brother 23 » endte med at Xavier Prather vant hovedpremien på $ 750 000 og Derek F, hans andreplass, og tok $ 75 000. Se hvordan alt gikk ned ved å lese vår minutt-for-minutt liveblogg. Er du fornøyd med at Xavier vant « BB23 » og Tiffany ble kåret til Amerikas favoritt husguest? Lyd ned i kommentarfeltet.

  Latest Posts