More

  JoJo Siwas « Dancing with the Stars » cha cha var « full av vitalitet », men dommerne tror det er en ting hun må fikse

  JoJo Siwa stengte showet under premieren på « Dancing with the Stars » sesongen med sin historiske forestilling av samme kjønn med pro-partner Jenna Johnson . Men hvordan gjorde hun med cha cha i uke to da en kjendis til slutt ble sendt hjem på “First Elimination” -kvelden? Se rutinen hennes ovenfor, og se hva dommerne hadde å si om hennes opptreden nedenfor.

  Len Goodman : “Jeg så nettopp før denne min favoritt ballroomdans for sesongen [ Amanda Kloots s foxtrot]. Og jeg har nettopp sett min favoritt latindans. ”

  Derek Hough : «Hør, JoJo, jeg elsker deg så høyt, og jeg elsker prestasjonene dine og energien din. Jeg tror at med deg er mer mer, men jeg tror noen ganger, spesielt ved siden av hverandre, at mer ikke er mer. Du må inneholde den energien litt. Du kan bli litt vill og miste bevegelseskvaliteten. Det er en forventning fordi du har en dansebakgrunn, så jeg tror vi blir litt tøffere mot deg. Så tenk bare på det som går fremover, ha den kontrollen, innehold den energien. ”

  Bruno Tonioli : “Så sprø at det knitret! Full av vitalitet og glede. Det er én ting: du har en så sterk forestilling at du kommer ut av skjermen og folk blir tiltrukket av deg. Det er helt genialt det du gjør. Han har rett: Noen ganger [du mister] litt kontroll, men fantastisk jobb. ”

  Carrie Ann Inaba : “Det var som en drøm. Det var som om det var som når du får dans, men det er alle de gode måtene. Dere konkurrerte ikke med hverandre, dere var akkurat som å overgå hverandre og all den energien. Det er fortsatt så nytt å se det, at jeg bare går meg vill i forestillingen og går, wow, dette er så fantastisk. Du er kjempebra. Dere er fantastiske sammen.  »

  Mens dommerne mente at Siwa fremdeles trengte å få kontroll over grenseløs energi, forbedret hun på uke-ett-poengsummen sin, da hun hadde nattens beste tall: tre syv og en åtte, til sammen 29. Denne gangen fikk hun tre åttende og en syv, til en total på 31. Det var ett poeng mindre enn «The Talk» -lederen og Broadway-utøveren Kloots scoret for sin foxtrot, men da de to ukene med konkurranse ble lagt sammen Kloots og Siwa uavgjort for toppen av dommerlisten. Ikke overraskende avanserte begge trygt til neste ukes show, da kjendisene skal danse til musikken til Britney Spears .

  Synes du at Siwa ga kveldens beste forestilling? Stem i undersøkelsen vår nedenfor for å gi oss beskjed. Og kom med dine spådommer her om hva som vil skje neste uke på « DWTS. »

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts