More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Del 1 av den siste HOH gikk ned, men alt alle kunne snakke om var Kylands rotete utgang

  Så det skjedde. Kyland ga oss en av de mest rotete utgangene noensinne på «Big Brother 23» torsdag, og egentlig er vi her for dramaet. Denne sesongen har gått for forutsigbart, så overlat det til Ky å prøve å hente Xavier via nevøen hans oppkalt etter Kobe Bryant mens han går ut døren. En stor fett yikes, men et øyeblikk for « BB »-bøkene. Det var nok til å få deg til å glemme at del 1 av den siste HOH skulle spilles minutter senere.

  Xavier vant det, selvfølgelig, så han får slappe av til onsdag. Derek F. og Azah møter hverandre i del 2, som vanligvis spilles på lørdag, og vinneren av det møter X i del 3 på finalekvelden. Det var veldig lite skravling om konkurransen etterpå, da alle fortsatt gruet seg over Kys latterlighet. «Hva slags forbilde er du for nevøen din? Du vet hva Ky, jeg skal vise deg ved å vinne. Første del gjort,” sa X til seg selv.

  De tre brukte deretter litt tid på å dra Kyland, inkludert X som sa at « sh– kunne ha blitt voldelig » hvis Ky ikke gikk ut døren. Muligens, men X er altfor rettsikker til å la det eskalere slik. Azah sa at etter at Ky målrettet Tiffany, « Jeg var sånn: ‘Du kan ikke bli overrasket hvis noen noen gang gjør noe mot deg' », og at Kys « største feil » var å sikte mot Tiff fordi hun aldri kom. for ham til tross for at hun snakket med ham hele tiden. Azah bemerket at Ky sa at Tiff ikke gjorde mye – du vet, personen som kom opp med Cookouts masterplan. « Du kan ikke si: ‘Jeg fortjener det’, og du startet Tiffany. Du kan ikke ha det begge veier. Hun la inn arbeid og du startet henne klokken seks,» sa hun. Fakta.

  « Han liker å manipulere alle andre, og han er forbanna fordi han ble manipulert. Han er sånn «Jeg er smartere enn alle andre.» Nei, det er du ikke,» påpekte X. «Han følte at han måtte si noe mer sh–. Jeg tenkte: «Bror, ta vesken din og gå ut og se Julie. Du tapte.' »

  «Han sitter et sted og blar ut. Han vet ikke hva han skal gjøre. Jeg kan føle det, » sa Big D. Big D skulle ønske han kunne se ansiktene til de andre jurymedlemmene når Ky kommer inn. Du vet at Sarah Beth er ikke fornøyd med ham. Den gode nyheten for juryen er at Ky ikke kommer inn i huset og dreper den morsomme vibben siden den åttende jurymedlemmen ble med under rundbordet.

  X og Big D bekreftet også de to siste og hvordan de er så nær «to sjekker». X sa at han ikke kan ta Azah fordi hun var « for hyggelig mot alle. » Det ville virkelig vært morsomt hvis Azah vinner del 2, på en eller annen måte slår X i del 3, tar Big D og ender opp med å vinne alt. Men vi er på vei, som vi har vært i flere uker, mot en X-kroning.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss ekspertene og redaktørene våre for best mulig prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de nyeste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste prisbelønte. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts