More

  Hvilke rollebesetningsmedlemmer forlater «Saturday Night Live» og hvem er de tre nye fremhevede spillerne for sesong 47?

  Hvilke «SNL»-besetningsmedlemmer kommer tilbake for sesong 47 denne helgen? Mangeårig «Saturday Night Live»-rollebesetning Beck Bennett og den fremhevede spilleren Lauren Holt forlater showet. NBC- og « SNL »-produsenter kunngjorde hele utvalget av rollebesetningsmedlemmer og omtalte spillere mandag morgen.

  Alle andre blir i den nye sesongen som begynner lørdag 2. oktober: Aidy Bryant, Michael Che, Pete Davidson, Mikey Day, Chloe Fineman, Heidi Gardner, Colin Jost, Kate McKinnon, Alex Moffat, Kyle Mooney, Ego Nwodim, Chris Redd, Cecily Strong, Kenan Thompson, Melissa Villaseñor og Bowen Yang. Bryant, McKinnon, Strong, Thompson og Yang var nylige Emmy-nominerte i komedien som støtter skuespillerløp.

  Fineman og Yang blir forfremmet til den vanlige rollebesetningen. Nye spillere er Aristoteles Athari, James Austin Johnson og Sarah Sherman for å gå sammen med hjemvendte Andrew Dismukes og < strong>Punkie Johnson.

  NBC annonserte de fire første gjestevertene og musikalske gjestene for sesong 47 forrige uke. Owen Wilson, Kim Kardashian West, Rami Malek og Jason Sudeikis vil hver gjøre sin første opptreden på «SNL ”Som gjesteverter. I tillegg til den tradisjonelle sendingen, vil showet også sendes direkte på Peacock klokken 23:30. ET; 20.30 PT.

  Wilson arrangerer premieren 2. oktober med musikalsk gjest Kacey Musgraves (andre opptreden). Han hadde nylig den nye Disney+-serien «Loki» og spiller hovedrollen i filmen «The French Dispatch» 22. oktober.

  Kardashian West er vertskap 9. oktober med musikalsk gjest Halsey (fjerde opptreden). Hun har vært en E! Nettverksstjerne og produsent.

  Oscar- og Emmy-vinner Malek er vertskap 16. oktober med musikalsk gjest Young Thug (første opptreden). Han promoterer den siste James Bond-filmen «No Time to Die».

  Sudeikis har nettopp vunnet to Emmy-priser for å produsere og spille på «Ted Lasso». Han er vertskap 23. oktober med musikalsk gjest Brandi Carlile (første opptreden). Han var en langvarig « SNL » rollebesetning fra 2005 til 2013.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss ekspertene og redaktørene våre for best mulig prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de nyeste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste prisbelønte. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts