More

  ‘The Masked Singer’-spoilere: Hvem er Bull?

  Blant de 17 kjendisene som konkurrerer på sesong 6 « The Masked Singer » sesong 6, har oksen en av de beste stemmene. Han har blitt tippet som en frontløper til å vinne Golden Mask siden han debuterte som en del av gruppe A på premieren 22. september. Da spikret han forsiden av Train -hiten “Drops of Jupiter”, som avsluttet showet. Siden den gang har han sunget «What Hurts the Most» av Rascal Flatts på episode 2 og «Circus» av Britney Spears på episode 4. Vi er ikke i tvil om sann identitet til musikkmannen i Bull-drakten. Fortsett å lese for alle spoilerne « The Masked Singer », inkludert svaret på spørsmålet « Who is Bull »?

  The Bull er Todrick Hall . Vi vet at stjernen som maskerer seg som oksen er en erfaren utøver, en som har selvtilliten til å starte ett nummer bak de fire dommerne – Ken Jeong, Jenny McCarthy, < strong>Nicole Scherzinger,Robin Thicke — før han spankulerte inn på scenen. Oksens brøl er rikt og robust og er alltid nattens fremtredende ytelse.

  Vi hadde et snev av ting å komme på forhåndsvisningsspesialen da vi hørte Bull kort heve stemmen i sang. Han leverte et brennende cover av Britney Spears s klassiker «Circus». Det inkluderte et gjennomtrengende skrik som er et uhyggelig nøyaktig ekko av det som ble hørt på Halls hit « Nails, Hair, Hips, Heels » i 2019.

  Forhåndsvisningsspesialen inkluderte et sett med ledetråder for oksen – bilder av løver og tigre. Herregud, vi kan ikke la være å tenke på den berømte scenen fra « The Wizard of Oz » da Dorothy, Scarecrow og Tin Man uttrykker sin frykt for å møte slike skapninger. I 2016 hyllet Halls andre album, « Straight Outta Oz, » denne filmklassikeren fra 1939, helt ned til den rubinrøde bokstaven som ble brukt for ordet « Oz. » Hall kommer fra Plainview, Texas, hjemmet til et av de største biffforedlingsanleggene i landet.

  I episode 1 sang oksen «Drops of Jupiter» av Train. Utover det å høres nøyaktig ut som Hall, ga Bull oss ledetråder som bekrefter teorien vår. Han refererte til magasinet Forbes, som inkluderte Hall i deres « 30 Under 30 To Watch »-utgave. Denne referansen til at Hollywood legger merke til, er en hentydning til Halls innsats på «American Idol», der han skilte seg ut under Hollywood-uken. Og Oksens erklæring om at han er sin egen sjef passer inn i Halls biografi og hans søken etter suksess via hans egen YouTube-kanal. En av hans største virale hits var en cover av Hunter Hayes‘ « Invisible »; det var et skudd av Hayes som astronauten i sesong 3 av « The Masked Singer » i Bulls videopakke.

  I episode 2 fremførte Bull et brennende cover av “What Hurts the Most” av Rascal Flatts som ble tegnet av noen kjevefallende falsettnoter som var ekstremt høye og vanskelige for noen å treffe. De ulike ledetrådene i videopakken bekrefter alle teorien vår. Skuddet av cheerleaders knytter seg til Todrick på to måter – han var med i pep-troppen på videregående, og han ble berømt delvis basert på hans forfalskning av den klassiske filmen om konkurrerende cheerleading, «Bring It On». Og bildet av Disney Concert Hall i L.A. refererer til etternavnet hans så vel som hans start som danser i Disneyland og hans nylige innspilling av en sang, « Magic Happens », som ble spilt under parader i temaparken.

  I episode 4 fikk Bull et rom som rocket til “Circus” av Britney Spears . Så mange av Bulls dansebevegelser er kjent for fans av Todrick. Og vi så et bilde av et annet ikonisk musikksted, Carnegie Hall, som inkluderer etternavnet hans.

  I episode 6 gjorde Bull Bob Dylan-klassikeren «Make You Feel My Love» til sin egen. Nok en gang hørte vi Todricks signaturstemme da oksen ropte denne balladen. Etternavnet hans ble nok en gang referert med et bilde av popduoen Hall & Oates.

  SPOILERE

  Gruppe A: Bull | Hamster | Jester | Pepper | Stinkdyr

  Gruppe B: Banana Split | Caterpillar | Mallard | hjerterdronning

  Vi vil ikke vite sikkert at oksen er Todrick Hall før han er demaskert. Det kommer bare til å skje når han taper en stemme, som vi tviler på, eller vinner showet som vi spår. Tror du vi har rett når det gjelder den sanne identiteten til oksen? Lyd av i kommentarfeltet med dine beste gjetninger.

  Sørg for å lage dine spådommer for å påvirke oddsene våre på reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før neste episode sendes på Fox. Du vil konkurrere om å vinne evige skrytrettigheter og en plass på topplisten « The Masked Singer » sesong 6. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts