More

  Vivica A. Fox (‘The Masked Singer’ Mother Nature) avslørte intervju: ‘Jeg har aldri gjort noe lignende før og jeg hadde det gøy!’

  Den episke premieren på to netter av « The Masked Singer » ble avsluttet torsdag kveld med eliminering av Mother Nature øverst i den timelange sendingen. Den mosekledde skapningens fremføring av «I’m Coming Out» av Diana Ross var ikke nok til å holde henne i Fox reality-TV-konkurransen, og hun ble tvunget til å avsløre foran Amerika og avsløre seg selv som filmstjernen Vivica A. Fox.

  « Dette har vært spennende, » sa Fox til programlederen Nick Cannon under hennes umaskerte intervju. «Jeg utfordret meg selv. Du vet jeg har gjort så mange ting i karrieren min. Jeg har aldri gjort noe lignende før, og jeg hadde det gøy! Jeg vil si til panelet, dere er alle fantastiske. Fortsett å gjøre drømmer til virkelighet og ha det bra med det!»

  Fox overveldet hele panelet bestående av Robin Thicke, Jenny McCarthy, Ken Jeong og Nicole Scherzinger. Ingen virket mer opprørt enn Jenny, som slengte papirene sine ned på skrivebordet og utbrøt: «Jeg hadde det skrevet ned på arket mitt!» Både Jenny og Ken trodde Mother Nature var komikeren Tiffany Haddish, mens Robin og Nicole gjettet hver « Black-ish »-stjernen Tracee Ellis Ross.

  Til tross for at panelet mislyktes, antar Fox at det var Mother Nature, det var mange ledetråder som pekte dem i hennes retning. Glansen i Mother Natures pakke var et nikk til Foxs utbryterrolle i «Independence Day». Bildet av Wayne Brady, også kjent som reven fra sesong 2, var en pekepinn på Vivicas etternavn. Penny i pakken hennes var en pekepinn på Foxs rolle som Copperhead i filmen « Kill Bill. »

  Fox var den andre sangeren som ble eliminert fra gruppe A. Hennes utgang ble innledet av åtte ganger NBA all-star Dwight Howard som blekkspruten. Senere i torsdagens episode fikk de resterende gruppe A -deltakerne (Bull, Pufferfish og Skunk) selskap av to nye jokertegnkonkurrenter (Baby og Hamster) før de gikk ut i håp om å gå videre til neste runde.

  Sørg for å lage dine spådommer for å påvirke oddsene våre på reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før neste episode sendes på Fox. Du vil konkurrere om å vinne evige skryterettigheter og en plass på vår «The Masked Singer» sesong 5 leaderboard. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts