More

  ‘The Masked Singer’-spoilere: Hvem er Pufferfish?

  Like morsomt som det er å se kjendisene opptre på «The Masked Singer», får vi enda mer glede av å finne ut hvem de er. Det er spesielt sant hvis vi kan knekke mysteriet om hvem som gjemmer seg inne i et drakt foran de fire dommerne ( Ken Jeong , Jenny McCarthy , Nicole Scherzinger, Robin Thicke ).

  Sesong 6 av «The Masked Singer» lover å bli den mest konkurransedyktige hittil. Produsentene har pakket oppstillingen med 17 stjerner som opptrådte inne i 16 kostymer (et par er sammenkoblet som Banana Split). Fem av disse berømte ansiktene gikk på scenen på premieren 22. september i denne FOX reality -konkurranseserien forkledd som Bull, Mother Nature, Octopus, Pufferfish og Skunk. Vi har gått gjennom alle ledetrådene som ertet premieren og har spoilere « The Masked Singer », inkludert svaret på spørsmålet « Who is Pufferfish » ?.

  Vi innrømmer gjerne at dette er den tøffeste i gjengen fordi vi bare fikk et flyktig glimt av Pufferfish i en video -forhåndsvisning lagt ut av “The Masked Singer” -produsentene på YouTube. Vi kan tydelig se at kvinnen inne i kostymet er en som er vant til å opptre. Hun viser mye sass mens hun snurrer etter paparazziene. Og hun er veldig petite.

  Kan det være Paula Abdul? Tross alt har dette halvliter-talentet en lang historie med FOX, etter å ha vært dommer i ni år på « American Idol » så vel som den første sesongen av « The X Factor. » Hun fikk fem Emmy -nominasjoner som en del av « Idol » -produserende team og vant to av sine tre bud på koreografi. Som en gruppe kan de 17 deltakerne på «The Masked Singer» sesong 6 skryte av å tjene et dusin Emmy-nominasjoner.

  De kan også skryte av å pakke 27 Grammys fra 85 nominasjoner. Abdul vant ett av sine to Grammy -løp, for videoen « Opposites Attract » i 1990. Men den statistikken setter oss i tankene på en annen mulighet for Pufferfish: musikkstjernen Toni Braxton , som har blitt sagt til være interessert i å være en deltaker på “The Masked Singer” siden sesong 1.

  Dette allsidige talentet har tjent 13 Grammy-nominasjoner, og vunnet syv heldige av dem: Beste kvinnelige R&B-opptreden fire ganger (1994, 1995, 1997, 2001) pluss beste nye artist i 1994, kvinnelig popopptreden i 1997 og beste R&B-album i 2015 for « Kjærlighet, ekteskap og skilsmisse. »

  Vi har blitt fortalt at « The Masked Singer » -deltakerne kan telle to opptredener i Super Bowl blant prestasjonene sine. Fristelsen er å tro at dette betyr at minst én NFL-spiller er i talentoppstillingen denne sesongen. Men denne ledetråden kan også vise vei til noen som var en del av underholdningen på fotballens største kveld.

  Braxton sang « We Go On » under halvtidsshowet til Super Bowl XXXIV i 2000. Og Abdul debuterte singelen sin, « Dance Like There No Tomorrow », under showet før Super Bowl XLII i 2008.

  I episode 1 fremførte Pufferfish « Say So » av Doja Cat . Som hun kunne, kunne Braxton bare ikke skjule den karakteristiske stemmen hennes. Og ledetrådene hun droppet peker alle i hennes retning. Kardinalen ved fuglebrettet er en referanse til hennes romantikk med rapperen Birdman mens vekten er assosiert med Braxtons astrologiske tegn, Vekten. Bildet av boomerangen henger sammen med hennes tre kutt på « Boomerang » -sporet mens bildet av ordet « Guitarra » er en hentydning til hennes hit « Spanish Guitar. » Og glitterballen er en visuell påminnelse om hennes periode i sesong 7 av « Dancing with the Stars. »

  SPOILERS
  Bull | Moder natur | Blekksprut | Pufferfish | Stinkdyr
  Baby | Hamster

  Vi vet ikke sikkert hvem Pufferfish er før hun blir avslørt. Det vil skje når hun mister en publikumsstemme eller vinner showet. Tror du vi har rett når det gjelder den sanne identiteten til Pufferfish? Hør av i kommentarfeltet med dine beste gjetninger.

  Sørg for å gjøre dine spådommer for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes på Fox. Du vil konkurrere om å vinne evige skryterettigheter og en plass på vår «The Masked Singer» sesong 6 leaderboard. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts