More

  ‘The Masked Singer’-spoilere: Hvem er Moder Natur?

  « The Masked Singer » startet sesong 6 med en todelt premiere som viser gruppe A. Under showets vanlige onsdagstid 22. september møtte vi de fem første kjente folkene som konkurrerte om å vinne Golden Mask. De er forkledd som oksen, moder natur, blekksprut, pufferfisk og skunk. Før hver av dem opptrådte for de fire dommerne (Ken Jeong, Jenny McCarthy, Nicole Scherzinger,Robin Thicke) , ble vi ertet med ledetråder om deres sanne identitet. Fortsett å lese for «The Masked Singer»-spoilere, inkludert det virkelige navnet til Mother Nature.

  Vi tror at Moder Natur er Niecy Nash. Dette allsidige talentet har en sterk tilknytning til «The Masked Singer». Hun fungerte som gjestedommer i sesong 4 gruppe A-finalen. Hun knipser deretter for verten Nick Cannon da han ble rammet av covid forrige sesong. Hun frontet de fem første episodene av sesong 5 før Nick kom tilbake forkledd som et Wild Card-innslag, Bulldog. Niecy, som var med på spøken, tappet ham for eliminering.

  Niecys utseende ville være en fin måte å promotere hennes kommende stint som vert for en ny versjon av spillprogrammet « Don’t Forget the Lyrics! » Denne omstarten av showet som opprinnelig ble arrangert av Wayne Brady (som vant sesong 2 av «The Masked Singer»), skal sendes på FOX senere denne sesongen.

  Mens Nash er mest kjent for komedien sin, er hun også en godt ansett dramatisk skuespillerinne. Hun fikk en Emmy-nominasjon i 2019 for sin hjerteskjærende opptreden i Netflix-serien «When They See Us». Som en gruppe har denne sesongens deltakere på «The Masked Singer» kjempet om TV-utmerkelsen et dusin ganger.

  SPOILERE
  Bull | Moder Natur | Blekksprut | Pufferfish | Stinkdyr

  Vi vil bare finne ut om vi har rett i at Niecy Nash er Moder Natur når hun er avslørt. Det vil skje når hun mister en stemme eller vinner showet. Tror du vi har rett når det gjelder den sanne identiteten til Moder Natur? Lyd av i kommentarfeltet med dine beste gjetninger.

  Sørg for å lage dine spådommer for å påvirke oddsene våre på reality-TV-racerbanen. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før neste episode sendes på Fox. Du vil konkurrere om å vinne evige skryterettigheter og en plass på vår «The Masked Singer» sesong 6 leaderboard. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts