More

  ‘The Masked Singer’-spoilere: Hvem er Octopus?

  En stor del av appellen til « The Masked Singer » prøver å finne ut hvilke kjente ansikter som er skjult under disse maskene. Sesong 6 av denne reality-konkurranseserien lover å bli den tøffeste til dags dato med hele 17 kjendiser gjemt i 16 kostymer. Fordi det er så mange stjerner i jakten på Gullmasken, måtte FOX dele sesong 6-premieren i to deler. Den første ble sendt 22. september i den vanlige onsdagskvelden for «The Masked Singer».

  De første fem deltakerne, som er en del av gruppe A, opptrådte for de fire dommerne (Ken Jeong, Jenny McCarthy, Nicole Scherzinger, >Robin Thicke) som oksen, moder natur, blekksprut, pufferfisk og skunk. Av disse berømte fem har karen i Octopus-kostymet den tøffeste jobben, siden hans er den mest forseggjorte utformingen av gjengen. Fortsett å lese for alle «The Masked Singer»-spoilere, inkludert identiteten til Octopus.

  Vi har sett den flyktige opptredenen av blekkspruten på forhåndsvisningsspesialen «The Masked Singer» om og om igjen og tror vi har fått navnet hans på plass. Måten han beveger seg på avslører at han absolutt er en profesjonell idrettsutøver. Og hans ruvende høyde må bety at han er en NBA-spiller.

  Vi har allerede sett to basketball-superstjerner ta sitt skudd på showet. I sesong 2 kom Indiana Pacers skyting og point guard Victor Oladipo så langt som femte forkledd som Thingamajig. Og i sesong 4 kom Chicago Bulls point guard Lonzo Ball til åttendeplass som Whatchamacallit.

  Vi tror at Octopus er NBA-superstjernen Dwight Howard. En blekksprut har åtte lemmer, og det tallet er meningsfullt for Howard på mer enn én måte. Dette fremtredende senteret ble født 8. desember og han er både åtte ganger All-Star og åtte ganger All-NBA Team æresbevisning. Og da showet ble tatt opp i sommer, hadde Howard spilt på åtte lag i ligaen (han har siden signert for å returnere til Los Angeles Lakers).

  Den første ledetråden til Octopus er et skudd av en sjokoladekjeks som dyppes ned i et høyt glass iskald melk. Nøkkelen til den ledetråden er dunkingen. Husk at Howard vant NBA Slam Dunk Contest i 2008 (det er det tallet igjen). Dwight innrømmer lett at han elsker å synge og fortalte Beyonce at han slenger sangene hennes når han gjør straffekast.

  Vi vil bare finne ut om vi har rett i at Octopus er Dwight Howard når han avmaskeres. Det vil skje når han taper en stemme eller vinner showet. Tror du vi har rett angående den sanne identiteten til Octopus? Lyd av i kommentarfeltet med dine beste gjetninger.

  Sørg for å lage dine spådommer for å påvirke oddsene våre på reality-TV-racerbanen. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før neste episode sendes på Fox. Du vil konkurrere om å vinne evige skryterettigheter og en plass på vår «The Masked Singer» sesong 6 leaderboard. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts