More

  Emmys 2021-vinnere: Beste prediksjonspoeng av våre redaktører og brukere

  Gratulerer til brukeren vår helt rar for den beste nøyaktighetsscore på 77,78 % når vi spådde 2021 Emmys-vinnerne søndag kveld. Det er faktisk uavgjort på den prosentandelen med vår seniorredaktør Joyce Eng, 24picks, Monito, graysonhall og < strong>Daisy_Coyle, men fikk flere poeng ved å bruke de to superspillene (500 poeng hver) klokt, og samlet 57 014 poeng.

  Over 3600 mennesker over hele verden spådde disse Primetime Emmy-mesterne for Los Angeles-seremonien arrangert av Cedric the Entertainer. Toppscoreren vår fikk 21 av 27 riktige vinnere, med noen vanskelige valg som Tobias Menzies (« The Crown ») for dramabirolle, Julianne Nicholson (« Mare of Easttown ») ”) for film/begrenset birolle og Brett Goldstein (“Ted Lasso”) for komediebirolle.

  Du kan se hvordan poengsummen din er sammenlignet med alle andre i vår rangering på poengtavlen for alle deltakere, som også inkluderer lenker for å se hver deltakers spådommer. For å se dine egne poeng, gå til brukermenyen øverst til høyre på hver side av Gold Derby når du er logget på siden. Bruk rullegardinmenyen for å gå til «Se profil», og se deretter etter lenkene til «Award Show Scores». Gold Derby må evaluere hver potensielle vinners kvalifisering i henhold til konkurransereglene våre. Hvis den er kvalifisert, mottar førsteplassen et Amazon-gavekort på $100.

  For våre 12 Gold Derby Editors spådom, er Eng best på 77,78 %. Paul Sheehan er på andreplass med 70,37 %. Riley Chow er neste med 66,67 %. Vi har da en fireveis uavgjort på 62,96 % for Marcus Dixon, Rob Licuria, Matt Noble og Susan Wloszczyna >. Tom O’Neil følger med på 59,26 %. Charles Bright og Christopher Rosen er neste med 55,56 % og deretter Daniel Montgomery og meg selv med 51,85 %. Se redaktørenes resultater.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts