More

  Slugfest etter Emmys: Eksperter på at Olivia Colman er dronningen av opprør og hvordan man fikser stemmesystemet

  Det er morgenen etter den 73. Primetime Emmy Awards, og gratulerer hvis du har overlevd. Gold Derby-redaktører og eksperter Christopher Rosen og Joyce Eng gjorde det også (knapt) og er her for å bryte ned alle vinnerne og selve showet.

  Forrige uke bekymret vi oss for om Emmy-utdelingen bare ville oppføre seg som om det bare var tre programmer på lufta det siste året. I en dramatisk vri opptrådte Emmy-utdelingene som om det var … fem programmer på lufta: «The Crown», «Ted Lasso», «Mare of Easttown», «Hacks» og «The Queen’s Gambit» vant alle minst to priser. « The Crown » ledet styret, og ble det første dramaet som gikk 7/7, et år etter at « Schitt’s Creek » gjorde det samme i komedien. Et «Crown»-sveip var alltid på bordet, men svært få forventet at Olivia Colman ville være en del av det. Hun var på fjerdeplass i oddsen for beste dramaskuespillerinne og veltet hennes medstjerne og frontløper Emma Corrin. Hvordan klarte Queen of Upsets enda et opprør? Vi deler våre teorier.

  Mens den tok hjem ni Emmys på Creative Arts forrige uke, fikk «The Queen’s Gambit» bare to på søndag, inkludert den store, Best Limited Series. Den tapte det spikerbitende hovedrolleinnehaverkappløpet mellom Anya Taylor-Joy og Kate Winslet til Mare selv da « Mare » vant tre skuespillerpriser. Vi diskuterer hvordan og hvorfor skuespillergrenen var her for Mare, men ikke Beth Harmon & Co.

  Andre steder – ikke for å tute i vårt eget horn – men vi diskuterer Joyces toppscore, mangelen på POC-skuespillervinnere og hvorfor kontekst er viktig, hvordan vi kan fikse stemmesystemet for å stoppe konkurranser, og vi ser frem til neste års Emmys, som vil trolig gå full f—ing beist.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts