More

  Emmys mysterium løst: Hvordan vant «Ted Lasso» Comedy Series, men mistet regi og skriving til «Hacks»

  Vær ikke bekymret, komedieseriemester «Ted Lasso», tapene dine i både forfatterskap og regi satte deg i et meget dyktig selskap, inkludert tre ganger serievinner «Veep». Selv om våre eksklusive kombinerte odds gjorde at Apple TV+-serien vant regiprisen for episoden «Biscuits» med Zach Braff-hjelm og skriveprisen for «Piloten» skrevet av Jason Sudeikis, Bill Lawrence og Brendan Hunt, vant «Hacks» til slutt både skriving og regi for pilotepisoden «There Is No Line» skrevet av Lucia Aniello, Paul W. Downs og Jen Statsky og regissert av Aniello. Leserne våre rangerte episoden som henholdsvis nummer to i skrift og og tredje i regi.

  SE hele listen over 2021 Primetime Emmy-vinnere

  Selv om « Ted Lasso » hadde en solid sjanse til disse to prisene, varslet nyere historie tapene. I både 2016 og 2017 mistet «Veep» skrive- og regiprisene på grunn av stemmedeling. I 2016, da « Veep » vant sitt andre serietrofé, hadde den tre episoder nominert i regi – « Morning After », « Mother » og « Kissing Your Sister » – og to skriftlige – « Morning After » og « Mother. ” Til tross for seriens popularitet, klarte den ikke å holde den ene nominerte episoden av « Transparent » i regi eller den ene nominerte episoden av « Master of None » skriftlig.

  Den samme situasjonen utspilte seg året etter, da «Veep» vant sin tredje seriepris, men igjen gikk glipp av regi- og forfatterprisene. For sin sjette sesong hadde showet tre episoder nominert i regi – « Georgia », « Justice » og « Groundbreaking » – og to nominert skriftlig – « Georgia » og « Groundbreaking. » Nok en gang ble komedie-juggernauten offer for stemmedeling, og mistet regien til den singelnominerte episoden av «Atlanta» og skrev til den singelnominerte episoden av «Master of None».

  The Guilds var også en nyttig ledetråd til disse to « Ted Lasso »-tapene. Piloten tapte i Writers Guild of America mot piloten til «The Great», mens «Biscuits» og «The Hope That Kills You» tapte mot piloten til «The Flight Attendant» med tittelen «In Case of Emergency». Til tross for disse to tapene, tok « Ted Lasso » fortsatt med seg imponerende fire priser på hovedtelecasten for serien, skuespiller (Jason Sudeikis), skuespillerinne (Hannah Waddingham), og birolle (Brett Goldstein), pluss tre tilleggspriser på Kreativ kunst forrige helg.

  Latest Posts