More

  Topp 7 sjokkerende Emmy-opprør: Olivia Colman, Ewan McGregor …

  Emmy-prisene er beryktet for sjokkerende seire som trosser gullderbyodds og beste gjetting fra toppeksperter. Men seremonien for kreativ kunst i 2021 innpodet en falsk følelse av trygghet i prisovervåkerens prognoser etter at stemmene så ut til å være samlet rundt noen utvalgte serier. Emmy-velgere hadde likevel noen sjokk i ermene. Til og med rent bord for Netflixs «The Crown» gikk ikke som forventet. Ta en titt på de syv sjokkerende øyeblikkene i Emmys 2021 nedenfor.

  Brett Goldstein avverger medstjerner i Comedy Supporting Actor
  Keenan Thompson hadde dominert oddsen vår i mesteparten av sesongen, og Bowen Yang slo inn mot slutten med en overbevisende narrativ og viral « isfjell »-sketsj. Så det virket usannsynlig at Brett Goldstein kunne seire, uansett hvor sterk serien hans «Ted Lasso» så ut. Tross alt ble han nominert sammen med tre andre medstjerner i denne kategorien. Hvordan ville velgerne valgt sin favoritt støttespiller? Goldstein overvant enhver potensiell stemmedeling og holdt en sjarmerende tale med banning. Gi oss den usensurerte versjonen, CBS!

  Julianne Nicholson tar ned en heks i Drama Birolle
  Etter å ha stjålet hver scene i «WandaVision» og toppet Itunes-listene med «Agatha All Along», så Kathryn Hahn ustoppelig ut på veien mot en forsinket Emmy-seier. Men velgerne gikk med en annen ubesunget skuespillerinne i stedet, da Julianne Nicholson seiret for sin hjerteskjærende tur i «Mare of Easttown». Etter år med flotte opptredener som ikke klarte å oppnå nominasjoner, inkludert nylige triumfer i «Masters of Sex» og «The Outsider», holdt denne førstegangsnominerte en ekte tale som formidlet hennes takknemlighet for øyeblikket.

  «The Crown» vinner regi…for en uventet episode
  De fleste forståsegpåere var sikre på at « The Crown » ville kreve Drama Regi-prisen. Men de antok at showet ville seire for episoden «Fairytale», ledet av Benjamin Caron. I stedet tok Jessica Hobbs prisen for episoden «War». Kanskje vi burde ha sett dette komme siden « War » også ble nominert (og vant) for Writing. Denne seieren gjenspeiler kurvekulen fra regissørene i fjor i denne kategorien, der det ble spådd bredt at « Suksession » ville vinne for episoden « This is Not For Tears », men velgerne valgte « Hunting » i stedet. Hobbs er nå bare den fjerde kvinnen som vinner denne kategorien.

  « Hacks » vinner fremragende komedieskriving OG regi
  Stemmedeling spiller ikke inn på prisutdelinger … før det gjør det. Brett Goldstein var i stand til å overvinne intern konkurranse, men lykken for « Ted Lasso » tok slutt for sine mange nominerte episoder i kategoriene for skriving og regi. I stedet tjente «Hacks» på den anerkjente buingen sent i sesongen for rygg mot rygg seire i komedieskriving og regi. Seerne ble behandlet med en morsom opptreden av forfatteren og stjernen Paul W. Downs. Mer bemerkelsesverdig er forfatter og regissør Lucia Aniello nå bare den andre kvinnen som vant komedie Writing and Director samme år, etter Amy Sherman-Palladino.

  Michaela Coel vinner for «I May Destroy You»
  « Skriv historien som skremmer deg, » begynte Michael Coel mens hun leste et forberedt dikt rettet mot andre forfattere. Det var et nydelig stykke som perfekt viste frem den distinkte stemmen hun brukte i manusene sine til «I May Destroy You». Til tross for produksjon, co-regi, skriving og hovedrolle i det rørende dramaet, så det ut til at serien ville forlate prime-time-seremonien tomhendt etter at « The Queen’s Gambit » dampet opp i Creative Arts-seremonien. Heldigvis forente velgerne seg rundt Coel, som dedikerte sin seier til overlevende etter seksuelle overgrep.

  Ewan McGregor overrasker for «Halston»
  McGregor fikk store merknader for sin opptreden som motedesigner med samme navn i «Halston». Men han møtte hard konkurranse i kategorien Begrenset/filmskuespiller fra utøvere i travle prosjekter som «WandaVision» (Paul Bettany) og «The Undoing» (Hugh Grant). Kanskje var det på grunn av å forvandle seg selv til en virkelighetsfigur, eller kanskje det var fordi han var den eneste nominerte i kategorien som kunne klassifiseres som den eneste hovedrollen i showet deres. Men McGregor klarte en av nattens største forstyrrelser i sin første Emmy-seier i karrieren etter tre tidligere bud.

  « Kronens » dronning bester prinsessen
  Pundits spådde bredt at Emma Corrin ville ta hjem en dramaskuespillerinne Emmy for «The Crown» for å matche vinnerne hennes på SAG og Golden Globes. Hvis noen kunne stoppe opptredenen hennes som prinsesse Diana, ville det sikkert vært MJ Rodriguez takket være en rørende siste sesong av «Pose». Så da Corrins medstjerne Olivia Colman ble annonsert som vinneren, så dronning Elizabeth II-skuespillerinnen passende lamslått ut. Colman holdt talen kort, med tårer i øynene, da hun dedikerte seieren til faren som døde under pandemien. Etter overraskende vinnere på Oscar-utdelingen (« Favoritten ») og nå Emmy-utdelingen, la oss huske å aldri telle ut Colman.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts