More

  Synet usett, « Survivor 41 »-fans tror Deshawn Radden vil vinne: Han er « sjarmerende, utspekulert, spenstig »

  «Survivor 41» har ikke engang premiere før 22. september, men fansen tror allerede at de vet hvem som vinner: Deshawn Radden. Denne 26 år gamle medisinstudenten fra Miami, FL, som beskriver seg selv som « sjarmerende, utspekulert, spenstig, » vil starte spillet som medlem av den blå Luvu-stammen (se stammeavdelingene). Deshawn leder Gold Derbys tidlige vinnerspådommer med 4/1 odds, like foran Luvu-stammekameraten sin, tidligere NFL-spiller Danny McCray, til 5/1 odds. Er du enig eller uenig i våre leseres odds? Skynd deg og lag dine « Survivor 41 »-spådommer før neste onsdags debut.

  « Hver gang jeg setter et nytt mål og oppnår det, blir jeg mest stolt av det målet, » proklamerte Deshawn i sin CBS-profil. « Sist nylig er jeg mest stolt over å være på medisinstudiet, med en master- og bachelorgrad under beltet. Jeg føler at i løpet av dette neste året vil jeg være mest stolt av å vinne «Survivor».»

  På spørsmål om hvilken tidligere castaway han vil spille spillet som, svarte Deshawn: «Vel, jeg mener la oss være ekte her, spillet mitt vil være enestående! Men jeg ser spillet mitt være mest likt Cirie Fields sosialt og mentalt, med et dryss av Wendell Holland for å trekke ut konkurranseseire i clutch- og juryledelsen. Jeg vil være som Cirie og Wendells kjærlighetsbarn!»

  Deshawn tror han har en sjanse til å bli den siste personen som står på grunn av en kombinasjon av sosiale, mentale og fysiske ferdigheter. Som han forklarte, « Jeg studerte spillet ‘Survivor’ som jeg ville studert til en medisinsk skoleprøve, og det jeg har funnet er at for å overliste, utspille og overleve, må du ha alle tre ferdighetene, og disse ferdighetene må fungere harmonisk sammen og skinne på forskjellige punkter i spillet. Jeg føler at jeg er selvbevisst, noe som mange mangler. Jeg er analytisk nok til å fange opp sosiale signaler og smart nok til å kritisk tenke gjennom hindringer som kan dukke opp, uten å bli forvirret. Jeg vet at jeg er fysisk nok til å hjelpe laget mitt til å gjøre det bra i utfordringer i begynnelsen og vinne utfordringer etter sammenslåingen, men også utspekulert nok til å få noen fysiske trusler stemt ut før kampen blir individuell. Jeg er overbevisende, men ikke-truende. Jeg har street smarts og book smarts, og er empatisk nok til å bli lest som pålitelig. Jeg føler virkelig at jeg har oppskriften til å vinne! »

  Programleder Jeff Probst avslørte nylig identiteten til de 18 helt nye rollebesetningene. Se Deshawns videoprofil ovenfor. Reality-TV-programmet ble forsinket i over ett år på grunn av Covid-19-pandemien, men det begynte endelig å filme på Fiji i april. På grunn av ytterligere sikkerhetsprotokoller for koronavirus, vil « Survivor » sesong 41 følge en kortere 26-dagers tidsplan, ned fra 39 dager. Vinneren vil også bli avslørt på øya (som i sesong 1), i motsetning til måneder senere på live-reunion-showet.

  Sørg for å lage dine spådommer for å påvirke oddsene våre på reality-TV-racerbanen. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før neste episode sendes på CBS. Du vil konkurrere om å vinne evige skryterettigheter og en plass på vår «Survivor»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts