More

  «The Crown»-styrmann Jessica Hobbs er bare den fjerde kvinnen som vinner dramaregi av Emmy

  « The Crown »-regissøren Jessica Hobbs vant beste dramaregi under søndagens Primetime Emmy Awards og bemerket i talen sin at « ikke mange kvinner har vunnet denne prisen. » Det er sant – hun er bare den fjerde kvinnen som vinner kategorien.

  Hobbs slutter seg til Karen Arthur («Cagney & Lacey», 1985), Mimi Leder («ER», 1995) og Reed Morano («The Handmaid’s Tale, » 2017) som kategoriens eneste kvinnelige mestere. Hobbs var en av tre kvinner som ble nominert i år sammen med Liz Garbus (« The Handmaid’s Tale ») og Julie Anne Robinson (« Bridgerton »). De andre nominerte var Steven Canals (“Pose”), Benjamin Caron (“The Crown”) og Jon Favreau (“The Mandalorian”) .

  «The Crown» ble spådd å vinne dramaregi – men for Carons episode, «Fairytale», som skildrer bryllupet til Prince Charles (Josh O’Connor) og >Prinsesse Diana (Emma Corrin) og sistnevnte tilpasser seg sitt nye liv. Hobbs ledet sesongfinalen « War » og var på fjerdeplass, også bak nr. 2 « The Handmaid’s Tale » og nr. 3 « The Mandalorian. »

  Dette er den siste overraskelsen regi-grenen har tilbudt oss innen dramaregi, siden den odds-on-frontløperen ikke har vunnet denne kategorien siden Morano. I 2018 ble « Handmaid’s » spådd å seire igjen, men Stephen Daldry, som var på fjerdeplass i oddsen, gjorde en opprøring for « The Crown » på det som viste seg å være en dårlig natt for « Handmaid’s » da den ble blank. I 2019 var Jason Bateman like lamslått som alle andre da han triumferte for «Ozark». Han var på sjetteplass av syv, med « Game of Thrones »-seriefinalen først. Og i fjor ble «Suksesjon» spådd å seire – men for Mark Mylod for sesong 2-finalen. I stedet trumfet Parekh, som var på fjerdeplass, kollegaen sin med «Hunting», også kjent som «boar on the floor»-timen. Så i utgangspunktet trakk « The Crown » en « Suksesjon » i år.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts