More

  ‘Big Brother 23’s’ Hannah om utkastelsen hennes: ‘Dumt trekk fra Azahs side’

  For andre uke på rad, en « Big Brother 23 » dobbel utkastelse gjorde den såkalte bonden lamslått. Forrige uke sjokkerte HannahAlyssa da hun fortalte henne at hun nominerte henne, noe som førte til at den endelige ikke-Cookout-husgjesten ble kastet ut. Torsdag ble det snudd da Azah fortalte Hannah at hun stilte opp henne og Xavier med den hensikt å starte opp sistnevnte. Hannah forsto ikke hvorfor Azah ikke ville nominere Kyland, men hun forsto at hun var dømt med mindre hun vant Veto. Det gjorde hun ikke, og for å gjøre saken verre, vant Ky den og reddet X, noe som gjorde Derek F. til renom, og de avga 2-0-stemmen for å kaste henne ut.

  21-åringen høres ut nedenfor om Azahs « dumme trekk » med å nominere henne, hvordan Kylands « fornærmende » og hvordan spillet hennes endte opp med å være det motsatte av hvordan hun hadde planlagt å spille.

  Gold Derby: Du så knust ut da Azah fortalte deg at hun nominerte deg og Xavier, og du så ut til å vite at skriften var veggen da du mistet Veto. Hva tenkte du under hele dobbeltutkastelsen?
  Hannah: Jeg visste ganske mye at så snart Tiffany dro, skulle gutta sende meg hjem og deretter sende Azah hjem. Jeg tror at de har en siste treer, og jeg visste at for å komme til de fire siste, ville jeg ha måttet vinne enten HOH eller Veto, så da jeg tapte begge, visste jeg at jeg skulle hjem. … Jeg prøvde fortsatt å kampanje, jeg prøvde fortsatt å kjempe i et siste forsøk for å overbevise Kyland og Xavier om å holde meg i huset fordi – ingen fornærmelse mot Big D – mellom meg selv og Big D, jeg føler at jeg er en sterkere konkurrent, som om jeg er litt mer strateg enn han. Og Kyland fortalte meg gjentatte ganger at han ville like å ta det sterkeste til slutten og fordi Tiffany dro – kall meg egoistisk, men jeg følte at den personen burde vært meg. Så det faktum at gutta holdt Big D over meg selv om det er litt i strid med hvordan de ser for seg at resultatet av dette spillet skal være, det fortalte meg at de jobber sammen.

  Gold Derby: Hvis du hadde vunnet HOH, hva ville du ha gjort?
  Hannah: Herregud, hvis jeg hadde vunnet HOH, ville jeg absolutt stilt opp med Kyland og Xavier. Og Kyland vant Veto, så jeg ville ha kastet opp Big D. Azah ville sannsynligvis ha stemt på Big D, og ​​da ville jeg ha brutt uavgjort til Big Ds favør, så Xavier ville ha dratt hjem. I utgangspunktet ville jeg ha holdt Azah utenfor blokken under alle omstendigheter fordi det er den eneste måten å garantere at en av gutta går hjem. Og det kunne ha ført til at folk måtte omplassere seg i huset, revurdere hvem de vil gå videre med, og den personen kunne vært meg ved å få enten Kyland eller Xavier ut. Så det var stort sett min eneste vei til å komme videre i dette spillet, og dessverre klarte jeg ikke å vinne i HOH-kompet eller Veto-kompet, så på det tidspunktet visste jeg at jeg skulle hjem.

  Gold Derby: Du har prøvd å fortelle Azah at du tror gutta jobber sammen, men hun så ikke ut til å tro deg. Hvorfor tror du hun ikke trodde på deg, og tror du hun tror de jobber sammen nå?
  Hannah: Jeg har prøvd å hinte til Azah at jeg tror gutta jobber sammen. Xavier kom med en kommentar til meg ganske tidlig i juryen, og han omtalte meg som denne sesongens Britney Haynes. Hvordan jeg tolket det som at de tre gutta jobber sammen og at jeg skulle bli Britney. Så jeg skulle bli kuttet ved fire, og det ga meg beskjed om at « OK, kanskje gutta har noe. » Og så for å skade kontrollen, fortalte Xavier meg senere at gutta snakket om en siste tre-avtale, men han hadde ingen intensjon om å hedre det. Jeg tror han ville, antar jeg, holde meg på vakt mot det og ikke få meg til å begynne å tenke og spekulere om forholdet gutta har.

  Men tilbake til spørsmålet, jeg tror ikke Azah ønsket å tro at Big D var mer lojal mot noen andre enn henne. Jeg tror hun var i fornektelse. Jeg tror hun stoler på de tre siste som hun har med Xavier og Big D, men det hun ikke skjønner er at folk kan ha flere siste tre, folk kan ha flere siste toer. Jeg sa til Kyland at jeg ville ta ham til slutten. Jeg fortalte Xavier at jeg ville ta ham til slutten. Big D, Tiffany – når min beste sjanse til å vinne sannsynligvis hadde vært ved siden av Azah. Så jeg tror Azah bare er en tillitsfull person, og kanskje til og med nå tror hun ikke at gutta jobber sammen. I sin farvel-melding til meg fortalte hun meg at Kyland var i stand til å overbevise henne om å målrette meg denne uken, og det var i hennes beste interesse. Jeg må gi det til Kyland fordi det å sikte mot meg under hennes HOH var absolutt det verste hun kunne ha gjort for spillet sitt, og nå er hun ikke kvalifisert til å spille i de fire siste HOH. Så hun innstiller seg på en måte til å være veldig sårbar for å bli sendt hjem, for nå i stedet for å ha to muligheter til å garantere sikkerheten hennes, har hun bare én. Så, ja, når det er sagt, dumt trekk fra Azahs side. Hvis hun ville ha brukt HOH for å ta ut Tiffany, ville det fortsatt vært et dumt trekk. Det er ikke engang fordi det er meg som sitter her. Forhåpentligvis skjønner hun at gutta jobber sammen. Jeg tror skriften er på veggen. Jeg synes det er ganske åpenbart, men jeg tror bare at Azah er en veldig tillitsfull, naiv person i spillet.

  Gold Derby: Du bemerket at du ikke er « verdig » i Kylands øyne til å ta deg til siste to som en sterk konkurrent. Hvorfor tror du han ikke anser deg som « verdig »?
  Hannah: Så strategien min i dette spillet var å bagatellisere intelligensen min. Hver gang jeg kom med et slags argument, ville jeg prøve å være usikker på meg selv på grunn av alderen min. Jeg ville ikke begynne å heise røde flagg. Jeg ville ikke at folk skulle tro at smartheten min var truende. Så Kyland tok meg ikke seriøst, og på toppen av det er jeg en ung kvinne som sa at hun var på mote. Jeg føler at mange unge artister blir miskreditert eller ugyldiggjort eller fått til å føle at de ikke er like smarte på grunn av veien de har valgt. Så noe av det var litt med vilje, som om jeg prøvde å bli undervurdert med atletikken min og også med hukommelsen og intelligensen min, men Kyland var unødvendig nedlatende om det. Han bemerket på et tidspunkt at jeg ikke kjenner folk, jeg kjenner ikke dette spillet, og han ville aldri sitte ved siden av meg i de to siste fordi jeg egentlig ikke er verdig det. Og jeg vet ikke hvem som gjorde ham til portvakten til de to siste av «Big Brother» sesong 23. Men jeg tror ikke det var hans sted å si det, og selv om jeg prøvde å bli undervurdert, var det fornærmende.

  Gold Derby: Hvis Cookout ikke eksisterte, hvordan ville du ha spilt?
  Hannah: Hvis Cookout ikke eksisterte — jeg hadde tenkt å ligge lavt kanskje den første uken. Jeg tror ikke det er smart å inngå en allianse her og en allianse der den aller første uken fordi du ikke vet hvem du har med å gjøre, så strategien min var bare å observere, observere, observere, og så gå fra der. Men når jeg på en måte fant en gruppe mennesker som fylte alle nisjene som jeg personlig ikke kunne fylle, ønsket jeg å sykle med dem til slutten og til slutt slå på dem. Jeg hadde ikke tenkt å spille et veldig lojalt spill, noe som er ironisk fordi jeg kom inn i huset, Cookout var hva det var. Selv om jeg ikke offisielt var en del av det før litt senere, visste de fortsatt at de kom til å beskytte meg, akkurat som jeg visste at jeg ville ha ryggen deres. Så, ja, strategien min måtte definitivt endres. Jeg spilte et mye mer lojalt spill enn jeg hadde planlagt å spille, og jeg angrer ikke på det i det hele tatt.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts