More

  Oppsummering av «Big Brother 23» episode 32: Vant Derek, Kyland eller Xavier Head of Household?

  Torsdag kveld resulterte den andre doble utkastelsen av «Big Brother» sesong 23 i elimineringer av Tiffany Mitchell og Hannah Chaddha. Det etterlot bare fire Cookout-medlemmer fortsatt i spillet: Derek Frazier, Kyland Young, Xavier Prather og avtroppende husholdningssjef Azah Awasum . Siden Azah ikke var kvalifisert til å konkurrere i denne ukens HOH-konkurranse, betydde det at strømmen ville gå til en av gutta. Så hvem dro seieren i denne spesielle fredagsepisoden, og hvilke to gjester nominerte han for utkastelse?

  Nedenfor kan du lese minutt for minutt vår « Big Brother »-oppsummering av sesong 23, episode 32 for å finne ut hva som skjedde fredag ​​17. september kl. 20.00. ET/PT. Så sørg for å gi lyd fra seg i kommentarfeltet om dine favoritt-« BB23 »-husgjester på CBSs reality-TV-program, hvem som irriterer deg mest og som du tror vil slutte seg til vinnerlisten for « Big Brother » og vinne hovedpremien på $750 000.

  Fortsett å oppdatere/laste inn denne livebloggen «Big Brother 23» for de siste oppdateringene.

  20:00 – «Tidligere på «Big Brother»!» I den 31. episoden sjokkerte programlederen Julie Chen Moonves Final 6 da hun informerte dem om at de var midt i en historisk annen dobbeltutkastelse på rad. Først ble Tiffany kastet ut med en 3-0 stemme over Hannah. Azah vant deretter sin første HOH-komp for sesongen, og hun nominerte Hannah og Xavier. Da Kyland vant Power of Veto, tok han Xavier av blokken, så Derek, den eneste kvalifiserte spilleren, tok plass på hoggeblokken. Kyland og Xavier stemte deretter 2-0 for å sende Hannah til juryhuset. Hvordan vil kveldens overhode riste opp kampen? La oss gå!

  20:07 – Etter gårsdagens doble utkastelse er Big D begeistret over at han fortsatt er i huset, men han liker ikke Veto-stuntet Kyland gjorde. Han vil at Kyland og Xavier skal være lojale mot ham, ikke hverandre. Azah er begeistret over å ha vunnet sin første HOH, men den doble utkastelsen var ganske intens. Hun har aldri slått fast en avtale med Hannah, men guttene har hatt henne tilbake hele sesongen. Azah følte at hennes beste sjanse til å klare de tre siste var å være tro mot Xavier og Big D. Hun innrømmer at hun løy for Hannah før hun ble kastet ut. Hun virker stolt over flyttingen hennes og uvitende om det faktum at mennene jobber sammen.

  20:12 – Kyland forteller Hannah at han planlegger å redde Xavier med vetoretten. Deretter lyver han for henne og forteller henne at han tror de kan redde henne. Kylands juryledelse er en fullstendig katastrofe. Deretter forteller Xavier Hannah at han vil stemme for å beholde henne. Wow! Da Veto ble brukt, var Big D sur fordi det ikke var en del av planen hans. Deretter bestemmer Xavier seg for å stemme for å kaste ut Hannah sammen med Kyland, slik at han fremstår som lojal mot Kyland. Azah føler at Kyland spilte henne ved å trekke Xavier av blokken og sette Big D i fare. Ja, Azah, du ble spilt!

  20:18 – Etter Hannahs utkastelse, trekker Xavier Kyland inn på badet. De redegjør for det som nettopp skjedde og forplikter seg igjen til de to siste. Men Kyland kan ikke la Big D få vite det! Xavier vil at Kyland skal føle seg komfortabel med ham, men Xaviers faktiske to siste avtale er med Big D. Xavier ønsker å bringe Big D til de to siste, men som en reserveplan vil han sørge for at Kyland vil ta ham. Smart mann! Xavier må vinne denne kampen. Enhver annen vinner på dette tidspunktet ville bare vært pinlig. Senere spør Azah Big D hvorfor mennene ville sette ham gjennom det. Han ber henne la det gå og fokusere. Deretter konfronterer Big D Xavier. Big D mener han fortjener den plassen i de to siste og stiller spørsmål ved om Xavier jobber med Kyland. Xavier jevner ut ting. I hvilket univers spiller Big D dette spillet? Hva har han gjort for å fortjene en plass i de to siste? Jeg har fulgt denne sesongen ganske nøye.

  20:35 – Det er nå tid for HOH-konkurransen. Som den utgående HOH kan ikke Azah konkurrere. Dette er en « CSI: Vegas »-temakonkurranse, og spillerne vil samle bevis for å identifisere den primærmistenkte som stjal HOH-nøkkelen. Når de finner en ledetråd, må de gå tilbake til et laboratorium og matche det med bevis på veggen. Når de tror at de har fem korrekte bevis, vil de trykke på summeren og låse tiden. Spilleren som fullfører denne oppgaven raskest, blir den nye HOH. Beviset er i utgangspunktet bilder av ting som fingeravtrykk og DNA, så det er ikke så lett å huske hver eneste detalj. Big D har det bra, men han savner små detaljer og må bytte ut tre av beviskortene sine. Xavier beveger seg mye raskere, men har et par egne feil. Det er vanskelig å vite hvem som har best tid basert på disse redigerte klippene, men det ser ut til at Kyland hadde den mest rolige prosessen med minst feil. Men var han rask?

  20:46 – Det er på tide å finne ut resultatene av HOH-konkurransen. Big D kom i mål på 15:44. Kyland kom i mål på 14:52. Xavier kom i mål på 10:18. Xavier har vunnet denne HOH! I dagbokrommet begynner Xavier å gråte når han innser at han har kommet til de tre siste og er i en veldig god posisjon til å vinne $750 000. Deretter klager Big D over hvordan han stadig taper og blir tvunget til å sitte på andres jakke. Kyland er rasende over at han tapte denne HOH-konkurransen. Han stoler på at Xavier beskytter ham, men hvis noen andre vinner vetoretten, er det ingenting Xavier kan gjøre. Senere gratulerer Kyland Xavier og setter seg ned for en prat. Kyland er nå paranoid over at han er på bunnen av denne fireren. I dagbokrommet sier Xavier at Kylands frykt er berettiget, og hvis han ikke vinner vetoet, er spillet hans i fare. Xaviers sanne troskap er til Big D, ikke Kyland.

  20:55 – Xavier snakker med Azah og hun spør ham om han har en to siste avtale med Kyland. Han benekter det. Så spør hun om han ville fortelle henne sannheten om det, og han sier kanskje? Så Xavier sier i utgangspunktet ja uten å si ja. Azah er tømt når hun innser at hun og Big D kan sitte på blokka ved siden av hverandre. Nok en gang føler hun seg spilt. Deretter snakker Xavier med Big D om alternativene deres fremover. Xavier sier at han føler seg sikker på at de kan slå Azah i den siste HOH, men Kyland ville vært vanskeligere. Xavier vil plante et lite frø i Big Ds hode som Kyland skal reise hjem. Big D ville ha alt blodet på hendene og Kyland ville ikke ha noen fiendskap mot Xavier i juryhuset. Big D er revet fordi han er praktisk talt forelsket i Kyland på dette tidspunktet. Han har ingen anelse om at Kyland bokstavelig talt er den eneste spilleren i huset som ikke vil sitte ved siden av ham på slutten.

  20:59 – Det er tid for nominasjonsseremonien. Xavier setter Azah og Kyland på blokka. Azah tror hun vil reise hjem hvis hun mister denne vetoretten. Big D forblir også paranoid. Xavier sier at hvis han vinner vetoet, kommer han til å forlate nominasjonene det samme og la Big D bestemme. Han vil ikke ha blod på hendene og vil gjøre alt han kan for å overbevise Big D om å kaste ut Kyland uten å virke for kraftig. Godt spilt Xavier, godt spilt.

  Sørg for å lage dine « Big Brother »-spådommer for å påvirke oddsen vår for reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før utkastelsesepisoden sendes direkte på CBS. Du vil konkurrere om å vinne et $100 Amazon-gavekort og en plass på vår «BB23»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts